Ambarcațiune sârbescă, în derivă pe Dunăre, în zona Berzeasca! Polițiștii au salvat două persoane, pe care le-au dus în siguranță la mal

Acțiune de salvare pe Dunăre, seara trecută! Polițiștii de Frontieră au intervenit în sprijinul a doi cetățeni de origine sârbă aflați în derivă într-o ambarcațiune.

În data de 05.08.2022, în jurul orei 18.30, polițiștii de frontieră din cadrul Sectorului Poliției de Frontieră Berzeasca au observat o ambarcațiune de agrement sub pavilion Serbia aflată în derivă pe șenalul navigabil al Dunării”, transmit polițiștii de frontieră.

Imediat a fost declanşată o acţiune de salvare, poliţiştii de frontieră din cadrul Sectorului Poliției de Frontieră Berzeasca intervenind cu o ambarcaţiune din dotarea P.F.R. Astfel, în dreptul km. flv. 1016 a fost identificată ambarcațiunea de agrement cu motor în care se aflau doi cetățeni sârbi, identificând ca motiv al derivei defectarea motorului ambarcațiunii.

În urma intervenției echipajului ambarcațiunii Poliției de Frontieră Române, persoanele în cauză au fost duse în siguranţă la malul sârbesc, unde au fost preluate de echipajele din ţara vecină, pentru a le acorda sprijin de specialitate.

Distribuie pe rețele de socializare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Alte articole


Alte articole

VIDEO: Revoltă lângă Timişoara! Părinţii copiilor cu dizabilităţi şi cu probleme financiare cer redeschiderea Centrului de Zi

Scandalul din comuna Dumbrăviţa, pe tema Centrului de Zi pare fără sfârşit, în contextul în care locaţia rămâne închisă, din cauză că nu mai are licenţă de funcţionare.

Ţeapă marca PNL – Nica! Acuzaţii gave ale USR-iştilor, cu privire la restaurarea Castelului Huniade

USR Timiș trage un semnal de alarmă cu privire la firma care se va ocupa de proiectul tehnic pentru restaurarea Castelului Huniade.

Înjunghiați într-o parcare la intrarea în Timișoara! Doi cetățeni turci au ajuns în stare gravă la spital

Scandal într-o parcare de tiruri, la marginea Timișoarei, între trei cetățeni turci! Doi dintre ei au ajuns la spital, după ce au fost înjunghiați.

email: [email protected] | Publicitate +40 731 028 626
© Sursa de Vest. Toate drepturile rezervate. WebDesign NRGO.