Alina Gorghiu, propusă președinte la Senat, fără știrea sa

| Alice Trifu | | Lasă un comentariu

Fără să știe, sau fără a se fi discutat într-un for al PNL, Alina Gorghiu a fost propusă pentru funcția de președinte al Senatului din România.

Cel ce a lansat ideea este chiar primarul Timișoarei, Nicolae Robu, care spune că liderul PNL de la nivel național are toate șansele să câștige o asemenea funcție.

Cred că doamna Alina Gorghiu va trebui să fie președintele Senatului din România. Unii m-au acuzat că am început să împart funcții, dar după părerea mea doamna Alina Gorghiu are toate atuurile să devină președintele Senatului. Care atuuri? Este președintele partidului care va da Guvernul în România, va fi senator din partea unui mare județ, este senator din partea uneia dintre cele mai puternice filiale ale PNL. Toate acestea și altele sunt calități importante și sper ca dânsa să fie președintele Senatului”, a spus primarul Timișoarei.

Robu recunoaște că n-a discutat cu nimeni despre propunerea sa, dar spune că îi place să privească în perspectivă.

„N-am întrebat-o pe doamna Gorghiu dacă vrea. Eu îmi exprim poziția. În PNL nu s-a discutat cine să fie președinte al Senatului, meciul nostru este cel din 11 decembrie, dar eu obișnuiesc să privesc mai departe și am lansat această opinie strict personală”, a mai punctat primarul Robu.

Distribuie pe rețele de socializare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Alte articole


Alte articole

VIDEO: Revoltă lângă Timişoara! Părinţii copiilor cu dizabilităţi şi cu probleme financiare cer redeschiderea Centrului de Zi

Scandalul din comuna Dumbrăviţa, pe tema Centrului de Zi pare fără sfârşit, în contextul în care locaţia rămâne închisă, din cauză că nu mai are licenţă de funcţionare.

Ţeapă marca PNL – Nica! Acuzaţii gave ale USR-iştilor, cu privire la restaurarea Castelului Huniade

USR Timiș trage un semnal de alarmă cu privire la firma care se va ocupa de proiectul tehnic pentru restaurarea Castelului Huniade.

Înjunghiați într-o parcare la intrarea în Timișoara! Doi cetățeni turci au ajuns în stare gravă la spital

Scandal într-o parcare de tiruri, la marginea Timișoarei, între trei cetățeni turci! Doi dintre ei au ajuns la spital, după ce au fost înjunghiați.

email: [email protected] | Publicitate +40 731 028 626
© Sursa de Vest. Toate drepturile rezervate. WebDesign NRGO.