Alin Nica sare în apărarea lui Robu, după ce primarul s-a plâns că a fost amendat din cauza fostei administrații

Administrația Fondului de Mediu a emis către Primăria Timișoara o factură de 4,3 milioane de lei pentru raportarea greșită a cantităților de deșeuri, în perioada 2016 – 2020. 

Potrivit lui Fritz, amenda vine ca urmare a unui control realizat în ultimele luni de inspectorii AFM care au constatat diferențe masive între cantitățile de deșeuri declarate de municipalitate ca fiind depozitate/reciclate în perioada 2016-2020 și cantitățile reale.

CITEȘTE ȘI: Imagini de groază, în a cincea noapte de război! Coloană uriașă de vehicule militare, surprinsă de sateliții Maxar

Liberalii din Timiș spun însă că primarul prezintă doar jumătate de adevăr, pentru a distrage atenția populației de la adevăratele probleme ale orașului.

„Prima culme a tupeului atinsă de primarul Dominic Fritz este să caute presupuși vinovați pentru o amendă de 4.3 milioane de lei când el este celebru pentru o amendă de 120 milioane de lei, luată din prostie și neglijență criminală. Bonus la amendă, și-a bătut joc de banii primiți de la Guvern pentru încălzirea cetățenilor ținând școlile și spitalele în frig. A doua culme a tupeului este să vorbească despre curățenie în condițiile în care, Timișoara a devenit insalubră. Decât să riște o amendă la cantitatea de gunoaie colectate, Dominic Fritz preferă să nu mai adune gunoaiele de pe străzi. Nu-i ca-n Germania, dar probabil în viziunea lui despre Timișoara, merge și așa„, spune Alin Nica, președintele PNL Timiș.

Nica atrage atenția că administrația USR nu doar că nu face curățenie în Timișoara, ci nu a fost capabilă să o întrețină.Iar timișorenii primesc în schimbul încrederii cu care l-au creditat pe Fritz, angajamente fără acoperire, lipsă de viziune, lamentări pe post de scuze și minciuni menite să acopere incompetența. 

“Scandalul și diversiunile nu țin loc de rezultate, așa că primarul Dominic Fritz are dreptul să critice atunci când ajunge măcar la 10% din realizările fostului primar. Până atunci, în loc de drame pe Facebook, poate ia în considerare arderea deșeurilor menajere pentru producerea de căldură, o soluție complementară de succes, aplicată de mulți ani în țări civilizate”, mai transmite Nica.

CITEȘTE ȘI: Spitalul Judeţean Timişoara are un nou director! Raul Pătraşcu îşi încheie astăzi mandatul

 

 

Distribuie pe rețele de socializare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Alte articole


Alte articole

Memorandum de Înțelegere privind colaborarea economică, semnat de  CCIA Timiș și Camera de Comerț Istanbul (ICOC)

Președintele CCIA Timiș, Florica Chiriță, și omologul său Şekib Avdagiç, Președintele Camerei de Comerț Istanbul, cea de-a doua cameră de comerț din lume, au semnat la Istanbul un acord de colaborare sub forma unui Memorandum de Înțelegere. Documentul stabilește cadrul instituțional de cooperare, în condiții de egalitate și de beneficii reciproc avantajoase, destinat consolidării și […]

Medicii de la Spitalul Victor Babeș trag un semnal de alarmă! Numărul cazurilor de pneumonii comunitare creşte alarmant

În fiecare zi, 10-12 pacienți se prezintă în Ambulatoriu sau la Camera de Garda a Spitalului de Boli Infecțioase din Timișoara cu suspiciunea de pneumonie comunitară. Aceasta reprezintă o afecțiune inflamatorie acută a parenchimului pulmonar,de origine infecțioasă. Penumonia comunitară se transmite pe cale respiratorie, avand o rată de mortalitate de aproape 15 la sută în […]

Aquatim atenţioneză: Apa potabilă nu este pentru udatul grădinilor!

Începutul sezonului cald readuce în discuție o problemă pe care Aquatim o semnalizează an de an consumatorilor săi: udatul grădinilor și al spațiilor verzi din jurul imobilelor cu apă din rețeaua publică duce la scăderea drastică a presiunii apei de la robinet. Peste tot în lume, sistemul de aprovizionare cu apă este dimensionat doar pentru […]

email: [email protected] | Publicitate +40 731 028 626
© Sursa de Vest. Toate drepturile rezervate. WebDesign NRGO.