Telefon: 0731 028 626

Contact: [email protected] | Publicitate: 0731 028 626

Vrei să vinzi coronițe de Ziua Morților? Uite ce trebuie să faci!

Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

Primăria Timișoara anunță că cei care doresc să desfășoare activități de comerț stradal cu produse specifice zilei de 1 noiembrie trebuie să depună o solicitare scrisă.

Cererile se înregistrează la sediul Primăriei Municipiului Timişoara, bd. C.D.Loga nr 1, camera 12, ghişeele 8 şi 9, în perioada 18.10. 2017-23.10.2017. Cererea tip se poate completa la depunere la ghişeele menţionate şi va fi însoţită de o copie a cărţii de identitate, buletinului sau a actului de firmă (Certificatul Unic de Înregistrare.

CITEȘTE ȘI: CCIAT oferă programe de formare privind Accesarea Fondurilor Europene!

Activitatea de comerț stradal se va realiza pe o perioadă determinată de timp, conform HCL 139/2011 şi va viza vânzări ocazionale de flori, coroniţe, aranjamente florale, candele etc, pe o suprafaţă de doi mp, în câte o locaţie pentru fiecare solicitant.

Şi în acest an, se menţine procedura de achitare a taxelor în momentul înregistrării, fără posibilitatea de restituire a acestor taxe(de autorizare-69 de lei, taxă de ocupare a domeniului public 2 lei/mp/zi, contravaloarea imprimatului-6 lei).

Autorizarea se va face pentru următoarele locaţii, cimitirele din : Calea Şagului, Calea Buziaşului, Calea Lipovei, Eroilor, Rusu Şirianu, Stuparilor, în perioada 30 octombrie-1 noiembrie 2017.

CITEȘTE ȘI: Tânăr condamnat la închisoare, depistat de polițiști în apropiere de graniță

Operatorii economici au obligaţia de a deţine, la locul de vânzare, avizul pentru desfăşurarea comerţului stradal, eliberat de Primărie, dovada achitării taxei de ocupare a domeniului public-în original, documentul de identitate al vânzătorului care să coincidă cu identitatea persoanei menţionate în aviz. De asemenea, comercianţii au obligaţia salubrizării în permanenţă a amplasamentului, altfel li se retrage avizul. Măsura de retragere a avizului se aplică şi în cazul în care se cedează dreptul de folosinţă pentru amplasament, caz în care se vor aplica şi sancţiuni.

 

Ultima modificare Vineri, 13 Octombrie 2017 12:03

Lasă un comentariu

Asigură-te că ai introdus toate informațiile necesare, indicate printr-un asterisk (*). Codul HTML nu este permis.

Cele mai noi articole

  • 1
  • 2
  • 3

Fii sursa noastră!

Ai filmat un eveniment care crezi c-ar putea deveni o știre? Ai imagini spectaculoase și vrei să le vadă o țară întreagă?

Trimite-le prin formularul de contact. Dacă e chiar tare, noi îl publicam. Iar dacă e foarte tare, îl și premiem. Cel mai bun articol va fi premiat în fiecare săptamana, iar câștigătorul va fi anunțat pe www.sursadevest.ro în fiecare zi de luni.

Login