Telefon: 0731 028 626

Contact: [email protected] | Publicitate: 0731 028 626

Vrei să te asiguri că maşina pe care o cumperi, nu este măsluită? Nimic mai simplu: RAR te ajută să îi verifici istoricul

Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

Începând de astăzi, orice persoană care deține sau vrea să cumpere o maşină poate verifica istoricul acesteia, foarte simple.

Dacă autoturismul respectiv a trecut cel puțin o dată pe la Registrul Auto Român, poţi afla total despre el, prin accesarea site-ului oficial al RAR, www.rarom.ro.

CITEŞTE ŞI: Anunț de interes public! S.C. DE TRATAMENT BALNEAR BUZIAȘ S.A. organizează licitație!

Datele se obțin dacă solicitantul introduce în aplicația „ISTORIC VEHICUL” adresa de email și numărul de identificare al vehiculului în cauză (seria de caroserie/șasiu).

Aplicația va genera un cod de acces, îl va expedia pe adresa de email introdusă și, după validarea lui, va furniza către aceeași adresă de email informațiile pe care cei de la RAR le-au considerat utile pentru deținătorul sau viitorul deținător al unui vehicul.

Datele generate sunt: activitățile derulate la RAR și numărul de kilometri înregistrați în bordul mașinii (kilometri regăsiți în baza de date a RAR sau a stațiilor ITP autorizate), existența/valabilitatea cărții de identitate a vehiculului, câteva date tehnice și de identificare, gradul de poluare, valabilitatea ITP.

CITEŞTE ŞI: Cântăreața de muzică populară, Liliana Savu Badea, în stare de șoc! Cum s-a petrecut accidentul în care soțul său și-a pierdut viața pe o autostradă din Ungaria?

Atenție! Datele oferite reflectă configurația vehiculului și statutul acestuia și sunt valabile la data interogării acestora în sistemul informatic. Aceste date nu sunt destinate comercializării, iar folosirea aplicației se supune unor termene și condiții, care sunt detaliate în momentul accesării aplicației „ISTORIC VEHICUL”.

Dacă aplicația se accesează în mod abuziv, solicitantului îi va fi restricționat accesul în consecință. Aplicația poate fi accesată și de pe smartphone.

 

 

Ultima modificare Joi, 21 Martie 2019 11:31

Lasă un comentariu

Asigură-te că ai introdus toate informațiile necesare, indicate printr-un asterisk (*). Codul HTML nu este permis.

Cele mai noi articole

  • 1
  • 2
  • 3

Fii sursa noastră!

Ai filmat un eveniment care crezi c-ar putea deveni o știre? Ai imagini spectaculoase și vrei să le vadă o țară întreagă?

Trimite-le prin formularul de contact. Dacă e chiar tare, noi îl publicam. Iar dacă e foarte tare, îl și premiem. Cel mai bun articol va fi premiat în fiecare săptamana, iar câștigătorul va fi anunțat pe www.sursadevest.ro în fiecare zi de luni.

Login