Telefon: 0731 028 626

Contact: [email protected] | Publicitate: 0731 028 626

Vin bani pentru noul Spital de Copii din Timişoara! Ce sumă a fost alocată, de ministerul Sănătăţii?

Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

Noul Spital de Copii din Timişoara are mari şanse să fie finalizat, în contextul în care sunt anunţate alocări importante de fonduri.

10 milioane de lei au fost repartizate de la ministerul Sănătăţii ieri, iar bugetul local prevede peste 5 milioane de lei, doar pentru dotări.

CITEŞTE ŞI: Acţiune de proporţii! Sute de poliţişti ies în teren. Ce se întâmplă?

De altfel, la începutul acestui an, aflată în vizită la Timişoara, Sorina Pintea, ministrul Sănătăţii, a avut o negociere cu Nicolae Robu pe această temă.

Ministrul a promis că va aloca în acest an 15 milioane de lei, pentru continuarea lucrărilor, urmând ca primăria să aloce alte 7 milioane de lei.

Lucrările la noul corp de clădire al Spitalului de Copii „Louis Ţurcanu” au început în 2014 şi ar fi trebuit terminate în septembrie 2018.

Din cauza unor litigii cu firma care a câştigat licitaţia, lucrările au fost întârziate, iar termenul avansat de primarul Nicolae Robu pentru finalizarea lucrărilor este luna decembrie a acestui an.

CITEŞTE ŞI: Video: Filmul crimei de la Timişoara! Ce a făcut ucigaşul înainte de a-şi înjunghia fosta iubită?

Construcţia noului spital de copii a fost estimate de 10,5 milioane de euro, iar clădirea va fi una cu şase etaje şi va avea 150 de paturi.

 

 

 

Lasă un comentariu

Asigură-te că ai introdus toate informațiile necesare, indicate printr-un asterisk (*). Codul HTML nu este permis.

Cele mai noi articole

  • 1
  • 2
  • 3

Fii sursa noastră!

Ai filmat un eveniment care crezi c-ar putea deveni o știre? Ai imagini spectaculoase și vrei să le vadă o țară întreagă?

Trimite-le prin formularul de contact. Dacă e chiar tare, noi îl publicam. Iar dacă e foarte tare, îl și premiem. Cel mai bun articol va fi premiat în fiecare săptamana, iar câștigătorul va fi anunțat pe www.sursadevest.ro în fiecare zi de luni.

Login