Telefon: 0731 028 626

Contact: [email protected] | Publicitate: 0731 028 626

Video: Tupeu de liberali! Şedinţa privind proiectele importante ale judeţului s-a ţinut doar cu membri de partid! Liderul CJT a dat însă buzna peste ei

Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

Cu tolba plină de promisiuni şi însoţit de Marcel Vela, ministrul Transporturilor a venit astăzi la Timişoara, într-o scurtă vizită.

A anunţat investiţii de zeci de miliarde de lei în sute de kilometri de autostradă, în variante de ocolire a marilor oraşe şi în căi ferate de mare viteză.

“Noi v-am spus că înainte de a discuta despre cum realizăm cei 3000 de km de autostradă, obligatoriu trebuie să luăm câteva măsuri de creștere a capacității administrative a statului, pentru că altfel acest obiectiv nu poate fi atins”, a spus ministrul Transpoturilor, Lucian Bode.

CITEŞTE ŞI: Cinefilii timișoreni, invitați la film! Nu într-o sală de cinema, ci în aer liber, în Piața Libertății

Multe dintre promisiuni vizează şi judeţul Timiş, dar cu toate acestea, liderul administraţiei judeţene, nu a fost invitat la discuţii.

Au fost doar cei doi miniştri, prefectul de Timiş, primarul Timişoarei şi europarlamentarul, Gheorghe Falcă. Toţi, membri PNL.

Însă, preşedintele CJT i-a surprins pe toţi, intrând în sală peste ei.

„O să fiu foarte scurt, pentru că nu am fost invitat la această întâlnire, vreau doar să vă spun “Bine aţi venit în judeţul Timiş” şi am vrut să vin, chiar şi neinvitat, dat fiind că este vorba despre proiecte importante de dezvoltare, pentru judeţul Timiş, proiecte care pe parcurs vor veni la avizare şi la nivelul Consiliului Judeţean, la aritectul şef. Vă asigur de toată deschiderea şi sprjinul pentru dezvoltarea acestor proiecte, vă doresc success în implementare şi, încă do data, vă repet că nu am fost invitat la o astfel de întâlnire extrem de importantă. Legat de situaţia cu inundaţiile, o parte din documentaţii au fost deja semnate, altele au fost modificate, pentru că au fost întocmite greşit. Sunt la mine pe biru, nesemnate de doamna prefect, dar de mine vor fi semnate astăzi. Vă mulţumesc şi vă doresc o zi bună!”, a spus preşedintele CJT, Călin Dobra.

CITEŞTE ŞI: FOTO Prăpăd la Buziaș! Case și străzi inundate după o rupere de nori

 

 

 

Lasă un comentariu

Asigură-te că ai introdus toate informațiile necesare, indicate printr-un asterisk (*). Codul HTML nu este permis.

Cele mai noi articole

  • 1
  • 2
  • 3

Fii sursa noastră!

Ai filmat un eveniment care crezi c-ar putea deveni o știre? Ai imagini spectaculoase și vrei să le vadă o țară întreagă?

Trimite-le prin formularul de contact. Dacă e chiar tare, noi îl publicam. Iar dacă e foarte tare, îl și premiem. Cel mai bun articol va fi premiat în fiecare săptamana, iar câștigătorul va fi anunțat pe www.sursadevest.ro în fiecare zi de luni.

Login