Telefon: 0731 028 626

Contact: [email protected] | Publicitate: 0731 028 626

VIDEO: Momentul adevărului la DSP Timiș! Cum s-a făcut de râs, directorul instituţiei, Cornelia Malac?

Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

La DSP Timiș s-a spart buboiul. A fost nevoie de o nouă tragedie ca minunea să se întâmple.

În sfârșit incompetența “doamnei” Cornelia Cismaș Malac, ținută pe nedrept de PSD în această funcție, a ieșit la suprafață.

Șefa Direcției de Sănătate Publică Timiș a umplut jurnaliștii de mirare într-o conferință de presă, în care a fost incapabilă să dea explicații legate de modul în care instituția pe care o conduce trebuia să prevină și mai apoi să gestioneze evenimentul de la Timișoara.

CITEŞTE ŞI: O hunedoreancă din categoria ”most wanted”, reținută de carabinieri în Italia! Are de executat o pedeapsă de 20 de ani de închisoare pentru omor

Este vorba despre tragedia în care trei persoane au decedat după o banală acţiune de deratizare.

Vreme de un an, jurnaliștii publicației sursadevest au fost hărțuiți de această distinsă doamnă pe la instanțele de judecată, pentru curajul de a dezvălui gravele nereguli din instituția pe care o patronează.  

Culmea este că a și primit câștig de cauză în primă instanță, iar ziariştii trebuie să îi plătească suma de 1 leu, daune morale pentru prejudicii de imagine.

I-am stricat imaginea atunci când am dezvăluit faptul că directoarea DSP Timiș circulă cu atoturismul instituției în interes personal fără a avea acest drept, i-am stricat imaginea și atunci când am dovedit cu acte oficiale că în spatele unor Centre de Permanență, care înghit în fiecare lună nu mai puțin de 450.000 de euro stă chiar ea.

I-am stricat imaginea atunci când am demascat felul în care tratează angajații din DSP oameni profesioniști, ce își făceau onest treaba de mai bine de 30 de ani.

Mulți dintre aceștia au ajuns ca din cauza presiunilor la care au fost supuşi, să îşi dea demisia.

Asta îi solicităm şi noi, doamnei director Malac: demisia.

Ar fi un act de onoare să facă acest pas, pentru că îi lipsesc experiența, profesionalimul, cinstea și corectitudinea de care ar trebui să dea dovadă un director de instituție plătit cu sume mari din buzunarul celor mulți.

CITEŞTE ŞI: Noi victime, după deratizarea din Complexul Studențesc! Alte 5 persoane au fost preluate de ambulanțe

A demostrat-o din plin la conferinţele de presă din aceste zile, în care nu a putut să răspundă la niciuna dintre întrebările: "Cine trebuia să verifice firma de deratizare?", "Care sunt atribuţiile DSP în ceea ce priveşte funcţionarea unei astfel de firme?", "Cum este posibil ca o firmă care manevrează substanţe toxice, ce pun în pericol sănătătatea publică, să funcţioneze fără să fie deranjată de nimeni?", "Ce fel de autorizaţii sunt necesare pentru o persoană care lucrează cu astfel de produse?" sau "Cine avizează fiecare substanţă folosită la deratizare?".

La o singură întrebare a reuşit să răspundă, precizând că DSP nu a verificat niciodată această firmă criminală.

 

 

 

Ultima modificare Miercuri, 20 Noiembrie 2019 13:56

9 comentarii

Lasă un comentariu

Asigură-te că ai introdus toate informațiile necesare, indicate printr-un asterisk (*). Codul HTML nu este permis.

Cele mai noi articole

  • 1
  • 2
  • 3

Fii sursa noastră!

Ai filmat un eveniment care crezi c-ar putea deveni o știre? Ai imagini spectaculoase și vrei să le vadă o țară întreagă?

Trimite-le prin formularul de contact. Dacă e chiar tare, noi îl publicam. Iar dacă e foarte tare, îl și premiem. Cel mai bun articol va fi premiat în fiecare săptamana, iar câștigătorul va fi anunțat pe www.sursadevest.ro în fiecare zi de luni.

Login