Telefon: 0731 028 626

Contact: [email protected] | Publicitate: 0731 028 626

Video: Imagini spectaculoase cu spitalul militar de campanie de la Timişoara! Este aproape gata!

Evaluaţi acest articol
(1 Vot)

La patru zile de la demararea lucrărilor, spitalul militar de campanie de la Timişoara este aproape finalizat, urmând să fie dat în folosinţă.

Corturile sunt amplasate pe Stadionul CFR, care, văzut de sus arată acum ca o bază militară.

CITEŞTE ŞI: Bilanțul oficial anunțat de autorități: 9.710 de cazuri de coronavirus, 508 morți și 2.406 vindecați

Sute de angajaţi din cadrul MapN lucrează la amenajarea acestei unităţi de marţi, atunci când au fost aduse primele utilaje.

Între timp au fost aduse şi corturile, care au fost deja amplasate, iar în prezent se montează paturile şi aparatura medicală.

În câteva zile, spitalul va fi funcţional şi va putea prelua primii pacienţi cu coronavirus cu forme uşoare şi medii ale bolii.

Spitalul militar de campanie de la Timişoara are o capacitate de 56 de paturi la care se adaugă 120 de locuri de carantină.

În zona de tratare a bolnavilor vor fi inclusiv locuri de terapie intensivă.

CITEŞTE ŞI: Video: Mărturiile cutremurătoare ale bolnavilor de coronavirus, făcute direct de pe patul de spital: această boală nu e o prostie

 

 

2 comentarii

 • Cega

  Domnule Robu daca ati fi adunat toate firmele de constructii din oras si le-ati fi redus impozitul pe sase luni ati fi terminat in 10 zile spitalul din Calea Torontalului .Si asa zace de zeci de ani .

  Raportează Cega Duminică, 26 Aprilie 2020 07:57 Link la comentariu
 • anonimus

  Sperăm că veți reface acel teren de fotbal, nu este o baza sportiva modernă dar mulți copii se antrenează acolo . Poate cu aceasta ocazie se pot accesa fonduri europene pt refacerea stadionului CFR TIMISOARA .

  Raportează anonimus Sâmbătă, 25 Aprilie 2020 23:03 Link la comentariu

Lasă un comentariu

Asigură-te că ai introdus toate informațiile necesare, indicate printr-un asterisk (*). Codul HTML nu este permis.

Cele mai noi articole

 • 1
 • 2
 • 3

Fii sursa noastră!

Ai filmat un eveniment care crezi c-ar putea deveni o știre? Ai imagini spectaculoase și vrei să le vadă o țară întreagă?

Trimite-le prin formularul de contact. Dacă e chiar tare, noi îl publicam. Iar dacă e foarte tare, îl și premiem. Cel mai bun articol va fi premiat în fiecare săptamana, iar câștigătorul va fi anunțat pe www.sursadevest.ro în fiecare zi de luni.

Login