Telefon: 0731 028 626

Contact: [email protected] | Publicitate: 0731 028 626

VIDEO: Decizie de ultimă oră, în cazul poliţistului ucis în misiune, la Recaş! Ce se va întâmpla pe strada unde a locuit?

Evaluaţi acest articol
(1 Vot)

Au trecut aproape 40 de zile de când poliţistul Cristian Amariei, în vârstă de 43 de ani, a fost ucis, în timpul misiunii de capturare a unui urmărit internaţional.

Acum, la propunerea primarului din Recaş, i-a fost decernat titlul de cetăţean de onoare post-mortem, titlu care a fost ridicat de cei doi copii ai poliţistului.

În plus, edilul a întocmit un proiect de hotărâre prin care strada Aluniş, unde a locuit Cristian Amariei, să poarte numele poliţistului.

CITEŞTE ŞI: Alertă, în miez de noapte, la graniţa cu Ungaria! Ce au descoperit poliţiştii de frontieră?

“Am iniţiat trei proiecte de hotărâre dintre care două au fost pe ordinea de zi de astăzi, iar unul urmează să fie supus votului, la finalul lunii, pentru că este o chestiune tehnică, ce are nevoie de câteva avize. Astfel, astăzi i s-a acordat titlul de cetăţean de onoare post-mortem precum şi un ajutor financiar simbolic, de 5.000 de lei, urmând ca în şedinţa viitoare să adoptăm un proiect privind schimbarea denumirii străzii pe care a locuit eroul nostru, Cristian Amariei, din strada Aluniş, în strada Cristian Amariei”, a declarat primarul oraşului Recaş, Pavel Teodor.

“Decernarea acestui titlu reprezintă o recunoştinţă din partea Consiliului Locale şi a Primăriei Recaş. Este un erou care s-a dus prea devreme. Perioada care a trecut a fost una foarte grea, mai ales pentru soţia lui şi cei doi copii. Nu se poate descrie în cuvinte”, a spus cumnatul poliţistului erou, Gheorghe Vecleniţ

La şedinţa Consiliului Local Recaş, în cadrul căreia poliţistul Cristian Amariei a primit titlul de cetăţean de onoare post-mortem, a participat şi şeful IPJ Timiş.

CITEŞTE ŞI: Ucigaşul de la Făget, scos din arest! Unde îl vor duce şi ce vor să afle anchetatorii?

“Apreciem această iniţiată şi considerăm că memoria colegului nostru trebuie să rămână vie. Colegul nostru, care astăzi nu mai este printre noi, este şi va rămâne mereu un erou, un model de profesionalism, iar noi vom fi cu sufletul şi cu fapta alături de soţia dumnealui şi de aceşti copii minunaţi”, a spus şeful IPJ Timiş, Alin Petecel.

Autorităţile locale din Recaş au în plan să acorde familiei îndoliate şi un teren, cu o suprafaţă de 1.200 de metri pătraţi, pentru ridicarea unei case.

 

 

 

Lasă un comentariu

Asigură-te că ai introdus toate informațiile necesare, indicate printr-un asterisk (*). Codul HTML nu este permis.

Cele mai noi articole

  • 1
  • 2
  • 3

Fii sursa noastră!

Ai filmat un eveniment care crezi c-ar putea deveni o știre? Ai imagini spectaculoase și vrei să le vadă o țară întreagă?

Trimite-le prin formularul de contact. Dacă e chiar tare, noi îl publicam. Iar dacă e foarte tare, îl și premiem. Cel mai bun articol va fi premiat în fiecare săptamana, iar câștigătorul va fi anunțat pe www.sursadevest.ro în fiecare zi de luni.

Login