Telefon: 0731 028 626

Contact: [email protected] | Publicitate: 0731 028 626

Vestea mult aşteptată! Când vom putea circula, fără declaraţiile pe proprie răspundere?

Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

Preşedintele României, Klaus Iohannis, a făcut în urmă cu puţin timp o declaraţie în care a anunţat când vor fi eliminate restricţiile de circulaţie pentru cetăţeni.

CITEŞTE ŞI: Bilanțul oficial anunțat de autorități: 9.710 de cazuri de coronavirus, 508 morți și 2.406 vindecați

Încet-încet se pune în practică planul de relaxare, care va fi însă una treptată, printre primele măsuri la care se va renunţa fiind declaraţiile pe proprie răspundere pe care trebuie să le avem în prezent, asupra noastră, atunci când ieşim din casă.

„După data de 15 mai, deci după ce se epuizează actuala stare de urgență, vom renunța la restrângerile care privesc persoane. Nu vom prelungi restricțiile de deplasări individuale, sau, invers spus, vom putea să ne deplasăm în spații publice fără să trebuiască să declarăm în prealabil unde mergem și de ce mergem. Este vorba despre libertatea de mișcare individual”, a anunţat astăzi, şeful statului.

Vor rămâne însă în vigoare, interdicţiile privind adunările publice, indiferent de natura acestora.

În plus, preşedintele României a decis introducerea obligativităţii de a purta mască de protecţie, pe perioadă nedeterminată.

Dragi români, așa vom arăta după 15 mai (arătând spre masca de protecţie pe care o purta) în spațiile publice închise și atunci când folosim transportul public în comun. Am decis astăzi ca toată lumea să poate măști în spațiile publice sau în transportul în comun. Această masură nu este limitată în timp şi vom putea să renunţăm la purtarea măştii poate la anul, când această pandemie este sub control", a mai spus Klaus Ionannis.

CITEŞTE ŞI: Un nou bilanţ negru! Am depăşit 500 de morţi de coronavirus! În ultima raportare, două decese sunt din Timiş

 

 

 

Ultima modificare Miercuri, 22 Aprilie 2020 15:01

Lasă un comentariu

Asigură-te că ai introdus toate informațiile necesare, indicate printr-un asterisk (*). Codul HTML nu este permis.

Cele mai noi articole

  • 1
  • 2
  • 3

Fii sursa noastră!

Ai filmat un eveniment care crezi c-ar putea deveni o știre? Ai imagini spectaculoase și vrei să le vadă o țară întreagă?

Trimite-le prin formularul de contact. Dacă e chiar tare, noi îl publicam. Iar dacă e foarte tare, îl și premiem. Cel mai bun articol va fi premiat în fiecare săptamana, iar câștigătorul va fi anunțat pe www.sursadevest.ro în fiecare zi de luni.

Login