Telefon: 0731 028 626

Contact: [email protected] | Publicitate: 0731 028 626

[VIDEO] Încep lucrările de lărgire la patru benzi a drumului către Aeroport! Modul inedit în care a făcut Călin Dobra anunțul

Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

Vești bune pentru șoferi! Încep lucrările de lărgire la patru benzi a drumului județean care duce la Aeroport.

CITEȘTE ȘI: Apel disperat la 112! O fată de 15 ani, bătută de trei necunoscuți și violată! Ce au descoperit polițiștii?

Președintele CJT, Călin Dobra vobește de ceva timp despre această investiție, însă acum s-au făcut pași concreți. A fost desemnat constructorul, iar în primăvară vor demara lucrările.

Anunțul a fost făcut de liderul CJT, Călin Dobra, într-o manieră inedită, pe facebook, într-un videoclip postat pe rețeaua de socializare.

”Vin cu o veste bună pentru toţi cei care tranzitează acest drum judeţean, 609 D. Avem constructor, iar în primăvara acestui an, în momentul în care vremea ne va permite, vom începe lărgirea la patru benzi. Consider importantă această investiţie pentru judeţul Timiş, pentru că Aeroportul Traian Vuia este în plină dezvoltare, pentru că Aeroportul este o poartă importantă de intrare în judeţul Timiş, iar în anul 2021, prin prisma proiectului Timişoara Capitală Europeană a Culturii, vom avea un număr mare de turişti”, a declarat preşedintele Consiliului Judeţean Timiş, Călin Dobra.

Drumul judetean DJ 609 D este situat pe teritoriul comunei Ghiroda și asigură legătura dintre Centura Timișoarei și Aeroportul Internațional “Traian Vuia” Timișoara.

CITEȘTE ȘI: Şapte persoane implicate într-un accident rutier, lângă Timişoara! Patru maşini s-au ciocnit violent

Sectorul de drum județean propus pentru modernizare are o lungime de 2,53 km, iar valoarea totală a obiectivului este de peste 18 milioane de lei, din care 3 milioane de lei de la bugetul local si 15 de la bugetul național.

Ultima modificare Vineri, 14 Februarie 2020 16:51

Lasă un comentariu

Asigură-te că ai introdus toate informațiile necesare, indicate printr-un asterisk (*). Codul HTML nu este permis.

Cele mai noi articole

  • 1
  • 2
  • 3

Fii sursa noastră!

Ai filmat un eveniment care crezi c-ar putea deveni o știre? Ai imagini spectaculoase și vrei să le vadă o țară întreagă?

Trimite-le prin formularul de contact. Dacă e chiar tare, noi îl publicam. Iar dacă e foarte tare, îl și premiem. Cel mai bun articol va fi premiat în fiecare săptamana, iar câștigătorul va fi anunțat pe www.sursadevest.ro în fiecare zi de luni.

Login