Telefon: 0731 028 626

Contact: [email protected] | Publicitate: 0731 028 626

Valeriu Lupu, de numele căruia se leagă moartea a 48 de oameni, a ajuns secretar de stat în ministerul Transporturilor

Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

Aşa cum a anunţat sursadevest, în urmă cu trei zile, un PMP-ist din Timiş a fost numit deja, secretar de stat în ministerul Transporturilor.

Este vorba despre Valeriu Lupu, unul dintre oamenii de încredere ai preşedintelui PMP Timiş, Cornel Sămărtinea, cel care de altfel l-a şi propus pentru această funcţie.

CITEŞTE ŞI: Video: O nouă zi de proteste, la Spitalul Judeţean Timişoara! A fost creată şi o petiţie on line pentru susţinerea lui Marius Craina

“La desemnarea dlui. Lupu în această funcţie, s-a avut în vedere în primul rând profesionalismul acestuia, a cărui experienţă profesională nu poate fi pusă la îndoail, întrucât ăn ultimii 35 de ani a activat în domeniul aeronautic (…) faptul că paleta activităţilor desfăşurate de dl. Lupu, în toi aceşti ani, a vizat principalele domenii aflate în sarcina Ministerului Transporturilor – Secţiunea Aviaţie, respectiv: managementul Traficului Aerian, Companiilor Aeriene, managementul Operaţiunilor Aeroportuare”, explică preşedintele PMP Timiş, Cornel Sămărtinean.

Dincolo de osanalele ridicate de şeful său de partid, căruia de altfel i-a fost şi subaltern, la Aeroportul din Timişoara, de numele lui Valeriu Lupu se leagă o tragedie, în care au murit 48 de oameni.

Atunci, un zbor efectuat de compania Banat Air, unde director era Valeriu Lupu, s-a încheiat dramatic, pe Aeroportul Verona.

Avionul s-a prăbuşit, din cauză că era acoperit cu gheaţă, iar comandantul aeronavei a refuzat să facă degivrarea.

CITEŞTE ŞI: Noi oportunităţi de colaborare între firmele din România şi cele din Bosnia şi Herţegovina, iniţiate de CCIAT

„Societatea Banat Air Service, condusă de dl. Valeriu Lupu, a închiriat un zbor charter ce urma să fie executat de compania ROMAVIA. Toate responsabilităţile privitoare la desfăşurarea zborului respectiv, reveneau companiei ROMAVIA”, spune Sămărtinean, în apărarea prietenului său, ajuns acum secretar de stat.

Pe aceeaşi temă: Ştim cine este viitorul subprefect de Timiş! Postul îi revine PMP. Cine a fost desemnat pentru a-l ocupa?

 

 

Ultima modificare Vineri, 29 Noiembrie 2019 16:27

1 comentariu

  • Dobre Florea

    Băi aceștia, de la presa aservită, ia dați-ne și o poză recentă cu Daniel Idolu, să vedem pe moaca sa tristă ce-a mai rămas din surîsul lui altădată ștrengar și relaxat. Dane, dacă citești, ia d-aci, mai rîde-te de mine, c-așa făceai prin iulie 1012, sus la Belvedere, cînd mă demascai ca prieten al adversarului tău! Și ăia se cam rîdeau și ei! Fechete și Bălăcele, v-aduceți aminte? Un gunoi slugoi ca Cepoi nici nu se egzista p-atunci.

    Raportează Dobre Florea Marți, 03 Decembrie 2019 16:40 Link la comentariu

Lasă un comentariu

Asigură-te că ai introdus toate informațiile necesare, indicate printr-un asterisk (*). Codul HTML nu este permis.

Cele mai noi articole

  • 1
  • 2
  • 3

Fii sursa noastră!

Ai filmat un eveniment care crezi c-ar putea deveni o știre? Ai imagini spectaculoase și vrei să le vadă o țară întreagă?

Trimite-le prin formularul de contact. Dacă e chiar tare, noi îl publicam. Iar dacă e foarte tare, îl și premiem. Cel mai bun articol va fi premiat în fiecare săptamana, iar câștigătorul va fi anunțat pe www.sursadevest.ro în fiecare zi de luni.

Login