Telefon: 0731 028 626

Contact: [email protected] | Publicitate: 0731 028 626

Transformare uluitoare! Cum vrea primarul Timişoarei să reamenajeze un teren lăsat în paragină?

Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

Veste bună pentru timişorenii din cartierul Soarelui, udne edilul oraşului a identificat un teren pe care vrea să amenajeze o zonă de agrement.

A lansat ideea în lucru, iar primele idei nu au întârziat să apară.

Vă prezint o vizune de amenajare a spaţiului de pe Bulevardul Sudului, despre care, am vorbit în momentul în care am fost la predarea amplasamentului în vederea organizării de şantier pentru începerea lucrărilor de lărgire a bulevardului la patru benzi. Este un teren pe care vrem să amenajăm tot un parc, pentru că noi trebuie să sporim suprafaţa verde a oraşului”, a anunţat astăzi primarul Timişoarei, care a prezentat şi câteva planşe cu posibilele investiţii care se vor face.

CITEŞTE ŞI: Eveniment de excepţie, de Ziua Timişoarei! Câștigător al Premiului Grammy, Cristian Măcelaru va dirija orchestra Filarmonicii Banatul

plansa bulevardul sudului01

În primul rând, au fost propuse trei zone sportive: un teren de tenis, unul multifuncţional şi un spaţiu de fitness în aer liber.

“Nu sunt costisitoare, dar pentru cetăţeni crează o stare de bine. În ceea ce priveşte aparatele de fitness, ştim că ar fi foarte sănătos să se folosească astfel de aparate. Dar, am observat că totuşi nu există interes, pentru astfel de activităţi,  pentru că în Timişoara sunt foarte multe săli de sport”, a mai spus Nicolae Robu, care a explicat că proiectul de amenajre a celor două terenuri nu se pune în practică deocamdată.

Aşteaptă şi alte idei, pentru a valorifica în cel mai bun mod cu putinţă, acel spaţiu şi ia în calcul chiar construirea unei grădiniţe, sau a unei creşe.

Însă, indiferent de varianta finală, proiectul va cuprinde obligatoriu, spaţii verzi, alei de promenadă, bănci, foişoare şi cel puţin un teren de sport.

CITEŞTE ŞI: Focarul de infecţie cu COVID-19 Smithfield se măreşte! Reacţia companiei, după suspendarea activităţii

plansa bulevardul sudului03

 

 

Lasă un comentariu

Asigură-te că ai introdus toate informațiile necesare, indicate printr-un asterisk (*). Codul HTML nu este permis.

Cele mai noi articole

  • 1
  • 2
  • 3

Fii sursa noastră!

Ai filmat un eveniment care crezi c-ar putea deveni o știre? Ai imagini spectaculoase și vrei să le vadă o țară întreagă?

Trimite-le prin formularul de contact. Dacă e chiar tare, noi îl publicam. Iar dacă e foarte tare, îl și premiem. Cel mai bun articol va fi premiat în fiecare săptamana, iar câștigătorul va fi anunțat pe www.sursadevest.ro în fiecare zi de luni.

Login