Telefon: 0731 028 626

Contact: [email protected] | Publicitate: 0731 028 626

Traficul se dă și mai tare peste cap! Joi se deschide un nou șantier

Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

Un nou șantier se deschide în Timișoara! Astfel, de joi vor fi instituite o serie de restricții de circulație pe șosele aglomerate din oraș.

Comisia de circulaţie din Primărie a aprobat astăzi unele restricţii rutiere, ca urmare a lucrărilor din zona complexului comercial IULIUS MALL, respectiv modernizarea Căii Lipovei (str. Episcop V. Lăzărescu-Calea Sever Bocu-Calea Aradului).  

CITEȘTE ȘI: S-a ascuns în cimitir şi a sunat la 112, punând pe jar autorităţile! Ce mesaj a transmis?

Modernizarea cuprinde 3 sectoare: 

A -amenajare Calea Sever Bocu între intersecţia cu Calea Aradului şi Cimitirul Eroilor cu 3 benzi de circulaţie, dintre care două pentru trafic urban şi una pentru accesul vehiculelor în incinta mall-Openville

B-amenajare Calea Sever Bocu între accesul principal la Cimitirul Eroilor şi intersecţia cu strada Antenei(giraţia din zona Galeria 1) cu patru benzi de circulaţie, câte două pe sens

C-amenajare strada Lăzărescu din intersecţia cu Calea Aradului până la accesul principal  la Cimitirul Eroilor cu 3 benzi de circulaţie în sens unic pe direcţia  spre Calea Aradului.

CITEȘTE ȘI: Mamă și copil, loviți de tren! Cum s-a petrecut accidentul?

Lucrările de modernizare impun noi reglementări ale circulaţiei rutiere şi pietonale pe durata şantierului. Astfel, circulaţia rutieră pe sensul Sever Bocu spre centrul civic nu se modifică.

                                plansa

Pe sensul dinspre centrul civic către Sever Bocu se închide circulaţia rutieră, care va fi deviată din intersecţia Consiliul Europei în 2 variante:

-Piaţa Consiliul Europei-Inel 2-bd. Antenei

-Piaţa Consiliul Europei-Calea Aradului-strada Amurgului

Traficul pietonal pe Calea Sever Bocu între Piaţa Consiliul Europei-strada V. Lăzărescu se va desfăşura pe o singură parte, cea vestică spre blocuri, pe lângă centrul bancar pe trotuarul existent.  Pe strada V. Lăzărescu traficul pietonal va fi doar pe partea nordică a străzii, pe trotuarul existent acre se menţine. Trecerea de pietoni actuală, dinainte de mall-zona centrului bancar- se relochează în zona staţiilor RATT, iar pe segmentul de trotuar de pe partea mall-ului, între fosta trecere şi noua trecere de pietoni nu se va mai putea circula.  

Restricțiile vor intre în vigoare de joi, 20 iulie, de la primele ore ale dimineţii şi vor fi valabile până în 31 august 2017.

Ultima modificare Marți, 18 Iulie 2017 16:49

Lasă un comentariu

Asigură-te că ai introdus toate informațiile necesare, indicate printr-un asterisk (*). Codul HTML nu este permis.

Cele mai noi articole

  • 1
  • 2
  • 3

Fii sursa noastră!

Ai filmat un eveniment care crezi c-ar putea deveni o știre? Ai imagini spectaculoase și vrei să le vadă o țară întreagă?

Trimite-le prin formularul de contact. Dacă e chiar tare, noi îl publicam. Iar dacă e foarte tare, îl și premiem. Cel mai bun articol va fi premiat în fiecare săptamana, iar câștigătorul va fi anunțat pe www.sursadevest.ro în fiecare zi de luni.

Login