Telefon: 0731 028 626

Contact: [email protected] | Publicitate: 0731 028 626

Timișul are oficial, un nou prefect! Liliana Oneț a depus jurământul, în prezența ministrului Marcel Vela

Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

Liliana Oneț, noul prefect al județului Timiș a depus astăzi jurământul!

La ceremonia de învestire, pe lângă reprezentanții autorităților locale a participat și Marcel Vela, ministrul Afacerilor Interne.

Sunt convins că doamna prefect este aici în Timiș un reprezentant al Guvernului României care își va face datoria și va fi alături de cetății județului Timiș.Guvernul României va fi alături de foamna prefect și de județul Timiș și cred că viitorul sună bine pentru județ, pentru Timișoara și cred că doamna prefect va avea cel mai de succes mandat al unui prefect în județul Timiș, și cel mai lung estimez eu. Vă felicit doamna prefect”, a spus ministrul Afacerilor Interne, Marcel Vela.

prefe 1

Liliana Oneț a fost numită în funcție la începutul acestei săptămâni, după ce fostul prefect, Eva Andreaș, a decis să-și dea demisia, în aceeași zi, după ce a fost în fruntea instituției mai bine de doi ani.

Până să fie numită prefect, Liliana Oneț a ocupat funcția de subprefect, din data de 11 decembrie anul trecut, când l-a înlocuit pe Adrian Frențescu.

Liliana Oneț a mai ocupat, în trecut, funcția de subprefect de Timiș, din luna mai a anului 2012, până în martie 2014, când a fost înlocuită de Zoltan Marossy.

Urmează ca în viitorul apropiat să fie numit și un nou subprefect, post ce îi revine, cel mai probabil lui Mircea Băcală.

Ultima modificare Vineri, 10 Ianuarie 2020 15:30

Lasă un comentariu

Asigură-te că ai introdus toate informațiile necesare, indicate printr-un asterisk (*). Codul HTML nu este permis.

Cele mai noi articole

  • 1
  • 2
  • 3

Fii sursa noastră!

Ai filmat un eveniment care crezi c-ar putea deveni o știre? Ai imagini spectaculoase și vrei să le vadă o țară întreagă?

Trimite-le prin formularul de contact. Dacă e chiar tare, noi îl publicam. Iar dacă e foarte tare, îl și premiem. Cel mai bun articol va fi premiat în fiecare săptamana, iar câștigătorul va fi anunțat pe www.sursadevest.ro în fiecare zi de luni.

Login