Telefon: 0731 028 626

Contact: [email protected] | Publicitate: 0731 028 626

Timişoara va avea cel mai tare aquapark! Va fi mai căutat decât cel din Szeged! Când va fi gata?

Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

Vești bune! Timișoara va avea propriul Aquapark! Municipalitatea vrea să dea drumul studiului de fezabilitate cât mai repede.

Anunțul a fost făcut de primarul Nicolae Robu care susține că parcul acvatic va fi mult mai interesant decât cel de la Szeged.

„O să dăm drumul studiului de fezabilitate pentru aquapark-ul Timisoarei. (...) Acesta chiar va fi cel mai tare din această parte de Europa. Va fi mult mai tare ca cel de la Szeged. M-am inspirat din mai multe parcuri din lume, și vom face o combinație și o să iasă ceva foarte tare”, a declarat Nicolae Robu.

Momentan există trei locații care se vehiculează pentru ridicarea parcului. Este vorba despre terenuri din zona Mehala, Aeroportul Cioca și Pădurea Bistra, în apropiere de Moșnița. Aquapark-ul ar urma să aibă aproximativ 10 ha.

Conform edilului-șef al Timișoarei atât studiul de fezabilitate, cât și construirea propriu zisă a parcului ar urma să se facă din bani de la bugetul local.

„Vrem să facem asta pe banii noștri, pentru că nu suntem finanțabili pe bani europeni, pentru că nu avem areal cu statut de stațiune. Numai în stațiuni se fac astfel de investiții pe bani europeni. Urmează să facem deplasări pe teren înainte să facem tema pe care o vom scoate la licitație pentru studiu de fezabilitate”, a mai spus primarul Nicolae Robu care a anunțat că totul va fi gata până cel târziu în anul 2020.

 

 

2 comentarii

 • Cătău Andrei

  Septembrie 2020 și nici urma de parc. Eram la grădiniță când credeam ce spun politicienii.

  Raportează Cătău Andrei Miercuri, 16 Septembrie 2020 19:49 Link la comentariu
 • Domnul Dávid un copil de 17 ani

  Mai tare decat la Szeged! Normal..nimic nu conteaza decat ca va fi mai tare ca din Szeged! nicio informatie normala sau ceva doar ca va fi mai tare decat din Szeged! Asta conteaza? .
  Deja dati impresie ca doar de aia faceti ca sa fie mai fain romaniilor de cat unguriilor..Szeged szeged.. Vesti extraordinare! soc soc soc! Cel mai tare parc acvatic! va fi mai cautat ca cel din Szeged! soc soc soc! vesti extraordinare!! -_-

  Raportează Domnul Dávid un copil de 17 ani Sâmbătă, 09 Septembrie 2017 04:21 Link la comentariu

Lasă un comentariu

Asigură-te că ai introdus toate informațiile necesare, indicate printr-un asterisk (*). Codul HTML nu este permis.

Cele mai noi articole

 • 1
 • 2
 • 3

Fii sursa noastră!

Ai filmat un eveniment care crezi c-ar putea deveni o știre? Ai imagini spectaculoase și vrei să le vadă o țară întreagă?

Trimite-le prin formularul de contact. Dacă e chiar tare, noi îl publicam. Iar dacă e foarte tare, îl și premiem. Cel mai bun articol va fi premiat în fiecare săptamana, iar câștigătorul va fi anunțat pe www.sursadevest.ro în fiecare zi de luni.

Login