Telefon: 0731 028 626

Contact: [email protected] | Publicitate: 0731 028 626

Start vot! În Timiş s-au deschis toate cele 599 de secţii în care vă puteţi exprima dreptul constituţional

Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

La ora 7:00 s-au deschis secţiile de vot, asttfel că alegătorii se pot prezenta deja la urne.

În judeţul Timiş au fost amenajate 599 de secţii, iar pe listele permanente sunt înscrise 624.774 de persoane.

CITEŞTE ŞI: Două victime încarcerate şi maşini distruse, în urma unui impact violent! Traficul rutier este complet blocat!

Procesul electoral se va încheia la ora 21:00., însă alegătorii care la ora închiderii se află la sediul secţiei de votare, precum şi cei care se află la rând în afara sediului secţiei de votare pot voat, însă nu mai târziu de ora 23.59.

Alegătorii votează cu un act de identitate valabil, emis de statul român, respectiv: cartea de identitate; cartea electronică de identitate; cartea de identitate provizorie; buletinul de identitate; paşaportul diplomatic; paşaportul diplomatic electronic; paşaportul de serviciu; paşaportul de serviciu electronic; paşaportul simplu; paşaportul simplu electronic; paşaportul simplu temporar; titlul de călătorie; carnetul de serviciu militar.

CITEŞTE ŞI: Gala de Binefacere a Antreprenorilor Italieni, în colaborare cu CCIAT

Ultima modificare Duminică, 10 Noiembrie 2019 11:00

Lasă un comentariu

Asigură-te că ai introdus toate informațiile necesare, indicate printr-un asterisk (*). Codul HTML nu este permis.

Cele mai noi articole

  • 1
  • 2
  • 3

Fii sursa noastră!

Ai filmat un eveniment care crezi c-ar putea deveni o știre? Ai imagini spectaculoase și vrei să le vadă o țară întreagă?

Trimite-le prin formularul de contact. Dacă e chiar tare, noi îl publicam. Iar dacă e foarte tare, îl și premiem. Cel mai bun articol va fi premiat în fiecare săptamana, iar câștigătorul va fi anunțat pe www.sursadevest.ro în fiecare zi de luni.

Login