Telefon: 0731 028 626

Contact: [email protected] | Publicitate: 0731 028 626

Se închide circulația pe un tronson de autostradă! Pe unde va fi deviat traficul rutier?

Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

Un sector important al autostrăzii din vestul ţării, cu o lungime de 13 kilometri, va fi complet închis, pentru derularea unor lucrări.

Este vorba despre tronsonul cuprins între nodul rutier Șoimuș și nodul rutier Simeria, unde accesul va fi interzis în momentul în care va începe realizarea drumului de legătură cu lotul 4, Lugoj-Deva.

CITEŞTE ŞI: Începe o nouă serie a cursului “Inspector în domeniul Securității și Sănătății în Muncă’

“Având în vedere faptul că nu au fost finalizate toate procedurile necesare realizării racordului între Șoimuș și Simeria și pentru a nu ține închis inutil un sector de autostradă, conducerea CNAIR a convenit cu Antreprenorul ca instituirea măsurii de închidere efectivă a circulației să fie luată în momentul în care vor începe lucrările de realizare a conexiunii între sectorul de autostradă Deva – Orăștie (aflat sub trafic) cu lotul 4 al autostrăzii Lugoj – Deva (în execuție)”, transmite DRDP Timişoara.

În urma discuțiilor dintre cele două părți, constructorul a confirmat că poate desfășura sub trafic anumite lucrări premergătoare și că nu este necesar să se închidă circulația prematur, deși exista o aprobare în acest sens cu data de 10 septembrie.

Având în vedere situația, s-a luat decizia ca măsura închiderii efective a circulației să fie amânată până pe data de 8 octombrie, moment în care vor începe lucrările propriu-zise pentru racordarea celor două sectoare de drum.

CITEŞTE ŞI: Aeroportul din Timişoara scoate la concurs, un post! Tu te califici?

Se estimează că lucrările vor dura  mai puţin de o lună, astfel că circulaţia va fi redeschisă pe data de 15 noiembrie 2018.

Pe perioada cât traficul va fi închis, între nodul rutier Șoimuș și nodul rutier Simeria, circulaţia se va desfăşura deviat pe DN 7, pe segmentul Simeria-Deva.

 

 

Lasă un comentariu

Asigură-te că ai introdus toate informațiile necesare, indicate printr-un asterisk (*). Codul HTML nu este permis.

Cele mai noi articole

  • 1
  • 2
  • 3

Fii sursa noastră!

Ai filmat un eveniment care crezi c-ar putea deveni o știre? Ai imagini spectaculoase și vrei să le vadă o țară întreagă?

Trimite-le prin formularul de contact. Dacă e chiar tare, noi îl publicam. Iar dacă e foarte tare, îl și premiem. Cel mai bun articol va fi premiat în fiecare săptamana, iar câștigătorul va fi anunțat pe www.sursadevest.ro în fiecare zi de luni.

Login