Telefon: 0731 028 626

Contact: [email protected] | Publicitate: 0731 028 626

S-au făcut greşeli uriaşe! Timişoara Capitală Culturală Europeană, în pericol! Marius Craina, despre proiectul anului

Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

Mai sunt doar câteva luni până când Timişoara va fi capitala culturală a Europei, titlu pe care l-a câştigat în anul 2016.

Însă, liderii Pro România consideră că oraşul nu este deloc pregătit pentru asta, iar vina le aparţine autorităţilor locale care nu au ştiut să gestioneze situaţia.

CITEŞTE ŞI: 25 de treceri la nivel cu calea ferată, din Timiș, vor fi reabilitate pe bani europeni!

„Dacă proiectul Sibiu-capitală culturală europeană  a fost unul de succes şi actualul preşedinte s-a căţărat pe el şi a ajuns şeful statului, iar Sibiul beneficiază şi acum de pe urma proiectului, constatăm că Timişoara se confruntă cu o serie de probleme”, a spus deputatul Adrian Pau.

Deficienţele sunt multe, este de părere şi candidatul Pro România, la Primăria Timişoara.

Marius Craina consideră că totul a plecat de la promisiunile făcute şi care nu au nicio legătură cu realitatea.

“S-a promis renovarea a 14.500 de clădiri, valoarea estimate a lucrărilor fiind de 300 de milioane de euro. Nici măcar Parisul nu îşi permite aşa ceva, într-un termen de câteva luni, sau câţiva ani(…) Din păcate, ceea ce se întâmplă în ultima perioadă, instabilitatea socială şi politică prin care trece ţara noastră, precum şi gravele şi uriaşele erori pe care toţi cei care s-au ocupat şi trebuiau să promoveze acest proiect, le-au făcut, riscă să pună în pericol proiectul”, a declarat Marius Craina.

CITEŞTE ŞI: Coronavirusul anulează zborurile spre Italia! Sute de curse au fost suspendate

Craina spune că şi sumele alocate sunt unele foarte mici, astfel că trebuie găsite soluţii urgente, pentru a mai salva ce se poate din acest proiect.

“Mai sunt 10 luni. Timpul este scurt, iar sumele trebuie cheltuite în mod legal şi oficial. Este nevoie cu maximă rapiditate ca oamenii entuziaşti şi profesionişti, cei care formează Asociaţia Timişoara Capitală Culturală Europeană să fie sprijiniţi”, a mai spus Marius Craina.

 

 

 

Lasă un comentariu

Asigură-te că ai introdus toate informațiile necesare, indicate printr-un asterisk (*). Codul HTML nu este permis.

Cele mai noi articole

  • 1
  • 2
  • 3

Fii sursa noastră!

Ai filmat un eveniment care crezi c-ar putea deveni o știre? Ai imagini spectaculoase și vrei să le vadă o țară întreagă?

Trimite-le prin formularul de contact. Dacă e chiar tare, noi îl publicam. Iar dacă e foarte tare, îl și premiem. Cel mai bun articol va fi premiat în fiecare săptamana, iar câștigătorul va fi anunțat pe www.sursadevest.ro în fiecare zi de luni.

Login