Telefon: 0731 028 626

Contact: [email protected] | Publicitate: 0731 028 626

Reacţia lui Robu, după declaraţiile şefului OPC, care anchetează tăierea cablurilor aeriene: Pe cine protejează domnul director?

Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

După ce a tăiat el însuşi, cablurile aeriene din zona centrală a oraşului, primarul Timişoarei a ajuns în atenţia comisarilor OPC.

Şi asta nu e tot. Pe de-o parte, edilul riscă sancţiuni pentru că a lăsat mii de abonaţi fără servciile de televiziune, internet şi telefonie mobilă, iar pe de altă parte pentru că nu a respecat legislaţia în domeniul muncii.

CITEŞTE ŞI: Canalul Bega redevine navigabil! Vom merge cu vaporaşele până în Serbia! Astăzi s-a semnat contractul de execuţie a lucrărilor

Însă, solicitarea şefului CRPC Timiş, care vrea să ştie dacă Robu are aviz psihologic de lucru la înălţime, l-a deranjat pe primarul oraşului, care consideră că cei de la Protecţia Consumatorului apără alte interese, decât pe cele ale cetăţenilor.

“O fi asta părerea lor. Eu ştiu că am făct un lucru bun pentru Timişoara, care a fost şi apreciat ca atare(...) Eu ştiu că este pericolul de prăbuşire a unor stâlpi, acre ar putea avea consecinţe tragice din cauza poverii care o reprezintă aceste cabluri. A-mi cere mie OPC-ul, aviz de lucru la înălţime şi alte lucruri de genul acesta denotă o preocupare care are alt comandament decât binele oraşului. Nu există nicio plângere de la consumatori că ar fi fost afectaţi. Şi atunci, pe cine protejează domnul director? Ştiu de la operatori, că dânsul le-a cerut să îi îndrume pe clienţi să depună plângeri”, a declarat primarul Timişoarei, Nicolae Robu.

CITEŞTE ŞI: Mamă disperată! I-a dispărut fata de acasă de două ori într-o săptămână!

Edilul mai spune că a recurs la această măsură, de tăiere a cablurilor aeriene, pentru că firmele nu s-au conformat.

Şi asta nu pentru că nu ar exista tubulatură îngropata, că pentru că respectivii agenţi economici au vrut să facă economii.

Mai exact, deşi îngroparea cablurilor este obligatorie din 2009, societăţile respective nu şi-au mutat cablurile, pentru că această operaţiune implică nişte costuri suplimentare, pe care firmele nu au vrut să le suporte.

 

 

 

Lasă un comentariu

Asigură-te că ai introdus toate informațiile necesare, indicate printr-un asterisk (*). Codul HTML nu este permis.

Cele mai noi articole

  • 1
  • 2
  • 3

Fii sursa noastră!

Ai filmat un eveniment care crezi c-ar putea deveni o știre? Ai imagini spectaculoase și vrei să le vadă o țară întreagă?

Trimite-le prin formularul de contact. Dacă e chiar tare, noi îl publicam. Iar dacă e foarte tare, îl și premiem. Cel mai bun articol va fi premiat în fiecare săptamana, iar câștigătorul va fi anunțat pe www.sursadevest.ro în fiecare zi de luni.

Login