Telefon: 0731 028 626

Contact: [email protected] | Publicitate: 0731 028 626

Războiul “incompetenţilor”, pe facebook! Robu şi Dobra se duelează pe tema banilor publici

Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

În stilu-i caracteristic, primarul Timişoarei, Nicolae Robu, a lansat un nou sondaj pe facebook, pe tema banilor necheltuiţi de Consiliul Judeţean.

Edilul se arată nemulţumit de faptul că, în timp ce visteria locală era goală, la finalul anului trecut, administraţia judeţeană a rămas cu sume importante de bani.

CITEŞTE ŞI: A fost capturat unul dintre cei mai temuţi spargători din judeţul Timiş! El a fost prins în flagrant!

“Consiliul Județean Timiș a încheiat anul 2018 cu 230 milioane lei necheltuiți, devoalându-și astfel crasa incompetență! În același timp, Primăria Timișoara a derulat proiecte extrem de importante care ar fi putut avansa mai repede dacă ar fi fost susținute cu mai mulți bani și, în plus, are alte o mulțime de proiecte care nu au putut fi pornite din lipsă de fonduri. Propun să se ia banii necheltuiți de la cei inapți (CJT) și să se dea celor apți (PMT etc.). Ce ziceți?”, a scris Robu pe facebook.

Reacţia liderului CJT nu a întârziat să apară. Tot pe facebook, Călin Dobra îi dă replica primarului Timişoarei, căruia îi explică faptul că deconturile pe proiectele europene au adus excedentul bugetar.

Primarul Robu vorbește despre incompetență la Consiliul Județean? Domnul Robu este chiar ultimul care ar trebui să-i acuze pe alții de așa ceva... și, cu atât mai puțin pe noi, cei de la CJ Timiș.

Am citit cu uimire că suntem acuzați de domnia sa că nu am reușit să cheltuim toți banii din bugetul de anul trecut. Ce nu știe domnul primar, sau ce se face că nu știe, este că nu am cheltuit toți banii din buget întrucât noi am reușit să decontăm lucrări pe programe europene. De exemplu, am asfaltat pe banii CJ Timiș trei drumuri județene, dar apoi am "facturat" Uniunii Europene 15 milioane lei. La ce rezultate în atragerea de fonduri UE are Primăria, suntem convinși că domnului Robu îi este străină această noțiune”, s scris Dobra, pe reţelele de socializare.

Totuşi, liderul administraţiei judeţene nu explică de unde vine restul sumei, de 215 milioane de lei.

Se limitează la un singur decont, care reprezintă doar 6% din suma adusă în discuţie de primarul Timişoarei.

Dobra însă, nu ratează momentul de a-i aduce aminte lui Robu că i-a lăsat pe timişoreni înzăpeziţi, zile întregi, în timp ce el se relaxa în Jamaica şi SUA.

CITEŞTE ŞI: Polițiștii timișoreni întind o mână de ajutor micuților bolnavi de cancer! Au donat sânge în cadrul campaniei ”Implică-te și schimbă destine”

“S-a găsit dl primar să vorbească despre ineficiență? Tocmai el ? Domnul Robu nu a reușit nici acum să semneze un contract de deszăpezire cu o firma de specialitate, situație care i-a lăsat în plata Domnului pe timișoreni în una din cele mai grele ierni. Îl invit pe dl Robu la o ședință de lucru la CJ Timiș, să îi explic cum instituția noastră are în administrare 1300 de km de drumuri județene dar niciunul nu a fost blocat în această iarnă... și să îi explic cum Consiliul Județean are semnate și perfect funcționale șase, Ș-A-S-E, da, șase, contracte de deszăpezire.

Mă așteptam la moderație în declarații din partea celui care a lăsat orașul nemăturat de mai bine de patru luni. Senzația este că probabil ne va prinde Paștele cu orașul încă îmbâcsit și copleșit de murdărie. Mă așteptam la moderație din partea celui care a abandonat în troiene 300.000 de timișoreni din cauza, da, ați ghicit, incompetenței”, a mai scris Dobra.

 

 

 

Ultima modificare Joi, 14 Februarie 2019 09:07

Lasă un comentariu

Asigură-te că ai introdus toate informațiile necesare, indicate printr-un asterisk (*). Codul HTML nu este permis.

Cele mai noi articole

  • 1
  • 2
  • 3

Fii sursa noastră!

Ai filmat un eveniment care crezi c-ar putea deveni o știre? Ai imagini spectaculoase și vrei să le vadă o țară întreagă?

Trimite-le prin formularul de contact. Dacă e chiar tare, noi îl publicam. Iar dacă e foarte tare, îl și premiem. Cel mai bun articol va fi premiat în fiecare săptamana, iar câștigătorul va fi anunțat pe www.sursadevest.ro în fiecare zi de luni.

Login