Telefon: 0731 028 626

Contact: [email protected] | Publicitate: 0731 028 626

Probleme la una dintre cele mai aşteptate investiţii din Timiş! Lucrările, blocate de o contestaţie

Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

Un proiect de aproape 15 milioane de euro, finanţat din fonduri europene, este blocat din cauza unei contestaţii.

Este vorba despre lărgirea la patru benzi a drumului de la Timişoara către autostradă, prin Dumbrăviţa.

CITEŞTE ŞI: [Foto] Trei mașini serios avariate, după ce un morman de gunoaie a luat foc!

La licitaţie s-au înscris doi ofertanţi: Asocierea SC Technocer SRL, OPR Asfalt SRL, Obras Publicas y Regardios şi Procad SRL şi Asocierea SC Sylc Con Trans SRL, SC Aqua Technology Design SRL şi Hidrostroy AD.

“Sper ca astăzi, până la ora 24.00 noaptea, vom avea constructor la drumul Timișoara – Dumbrăvița –Giarmata, patru benzi. Acest proiect pe fonduri europene foarte important şi presupune atât proiectare cât şi execuție. Sper ca de mâine să știm clar că avem constructor pe acest drum județean important. Sunt doi ofertanți, fiecare ofertant este constituit din asocieri de firme”, declara ieri, preşedintele Consiliului Judeţean Timiş, Călin Dobra.

Câştigătoare a fost desemnată asocierea dintre firmele SC Technocer SRL, OPR Asfalt SRL, Obras Publicas y Regardios şi Procad SRL, însă muncitorii nu se pot apuca de treabă.

Şi asta pentru că ceilalţi participanţi la licitaţie au depus contestaţie, ceea ce a blocat întreaga procedură.

CITEŞTE ŞI: A vrut o partidă de amor, dar a avut parte de un coşmar! Calvarul prin care a trecut un bărbat cu chef de nebunii

Lărgirea la patru benzi a acestui drum este necesară, în contextul în care din cauza traficului spre şi dinspre autostradă, circulaţia este mult îngreunată.

Proiectul are o valoare de  58.111.906,40 lei fără TVA şi este finanţat din fonduri europene.

 

 

 

Lasă un comentariu

Asigură-te că ai introdus toate informațiile necesare, indicate printr-un asterisk (*). Codul HTML nu este permis.

Cele mai noi articole

  • 1
  • 2
  • 3

Fii sursa noastră!

Ai filmat un eveniment care crezi c-ar putea deveni o știre? Ai imagini spectaculoase și vrei să le vadă o țară întreagă?

Trimite-le prin formularul de contact. Dacă e chiar tare, noi îl publicam. Iar dacă e foarte tare, îl și premiem. Cel mai bun articol va fi premiat în fiecare săptamana, iar câștigătorul va fi anunțat pe www.sursadevest.ro în fiecare zi de luni.

Login