Telefon: 0731 028 626

Contact: [email protected] | Publicitate: 0731 028 626

Primăria Timişoara şi-a pus ameninţările în practică! Mai multe firme au fost sancţionate cu amenzi usturătoare

Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

Patru firme care derulează lucrări pe raza Timişoarei au fost aspru sancţionate de inspectorii din Primărie, cuantumul amenzilor ridicându-se la aproape 20.000 de lei.

CITEŞTE ŞI: Îşi plânge în pumni de necaz! Bătrână jefuită înainte de Paşte! A rămas fără niciun ban

Este vorba despre societăţi care, pe perioada lucrărilor, au distrus trotuarele, spaţiile verzi sau porţiuni importante de străzi şi nu au remediat stricăciunile.

Reprezentanţii firmelor au fost somaţi să facă reparaţiile până pe data de 15 aprilie.

“S-a constatat că în multe locaţii au început lucrările pentru aducerea la starea corespunzătoare a domeniului public, dar mai sunt şi firme care nu s-au conformat şi care au fost amendate. Astfel, în ultima perioadă s-au dat 7 amenzi, în valoare totală de 17.500 de lei unui număr de 4 firme pentru următoarele locaţii: Parcul Copiilor/Michelangelo, străzile Constantin Stere, Petuniei, Colonel Ion Enescu, J.S.Bach, C. Brediceanu, Olarilor”, transmite Primăria Timişoara.

CITEŞTE ŞI: La Timişoara revine Tramvaiul Iepuraşului! De când începe să circule?

Echipele de control vor continua verificările şi în zilele următoare şi ameninţă cu noiamenzi, în cazul în care vor descoperi alte nereguli.

 

 

 

Lasă un comentariu

Asigură-te că ai introdus toate informațiile necesare, indicate printr-un asterisk (*). Codul HTML nu este permis.

Cele mai noi articole

  • 1
  • 2
  • 3

Fii sursa noastră!

Ai filmat un eveniment care crezi c-ar putea deveni o știre? Ai imagini spectaculoase și vrei să le vadă o țară întreagă?

Trimite-le prin formularul de contact. Dacă e chiar tare, noi îl publicam. Iar dacă e foarte tare, îl și premiem. Cel mai bun articol va fi premiat în fiecare săptamana, iar câștigătorul va fi anunțat pe www.sursadevest.ro în fiecare zi de luni.

Login