Telefon: 0731 028 626

Contact: [email protected] | Publicitate: 0731 028 626

Polițiștii locali patrulează acum și pe … apă! Lucrează în două schimburi

Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

Polițiștii locali din Timișoara și-au tras șalupă și, de ieri, au început să o și folosească.

CITEȘTE ȘI: S-a ascuns în cimitir şi a sunat la 112, punând pe jar autorităţile! Ce mesaj a transmis?

Aceștia patrulează acum pe Bega cu scopul prevenirii evenimentelor negative din zona canalului, dar și pentru supravegherea investițiilor realizate în cadrul programului de reabilitare a infrastructurii publice urbane a malurilor

Primele constatări? Apa este murdară, iar malurile pline de copaci căzuți în apă, peturi, obiecte de dimensiuni mari aruncate.

Tocmai de aceea, Poliția Locală va iniția în perioada imediat următoare o acțiune de igienizare a malurilor și a luciului de apă, cu polițiști locali, pe bază de voluntariat, la care vor fi angrenați și reprezentanți ai Direcției de Mediu din cadrul Primăriei și ai societății de salubrizare Retim.

CITEȘTE ȘI: Traficul se dă și mai tare peste cap! Joi se deschide un nou șantier

Poliția Locală Timișoara este prima din țară care are în dotare o șalupă.Angajații vor patrula cu aceasta în două schimburi, de după-amiază și de noapte.

Ultima modificare Marți, 18 Iulie 2017 16:42

Lasă un comentariu

Asigură-te că ai introdus toate informațiile necesare, indicate printr-un asterisk (*). Codul HTML nu este permis.

Cele mai noi articole

  • 1
  • 2
  • 3

Fii sursa noastră!

Ai filmat un eveniment care crezi c-ar putea deveni o știre? Ai imagini spectaculoase și vrei să le vadă o țară întreagă?

Trimite-le prin formularul de contact. Dacă e chiar tare, noi îl publicam. Iar dacă e foarte tare, îl și premiem. Cel mai bun articol va fi premiat în fiecare săptamana, iar câștigătorul va fi anunțat pe www.sursadevest.ro în fiecare zi de luni.

Login