Telefon: 0731 028 626

Contact: [email protected] | Publicitate: 0731 028 626

Noul primar al Timişoarei cere prima demisie! Dominic Fritz vrea capul lui Ionuţ Nasleu

Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

Supărare mare în tabăra lui Nicolae Robu după ce instanţa i-a validat lui Dominic Fritz, mandatul de primar al Timişoarei.

Dacă Nicolae Robu s-a resemnat în ceea ce privește eșecul lamentabil din alegerile locale, nu același lucru se poate spune despre apropiații săi.

Aceştia au contestat victoria noului primar, iar Ionuț Nasleu, cunoscut ca un apropiat al lui Robu,a răbufnit pe facebook.

CITEŞTE ŞI: Expo Mobila Timișoara și-a închis porțile, după ce rata de infectare cu coronavirus a crescut considerabil

“Am obosit de Iohannis, urăsc trădătorii, importatorii de spioni. Îmi este dor de traci. Ne-am falsificat și manualele de istorie. Au ajuns să ne conducă homosexualii? Vă place? Unde sunt bănățenii mei demni?”, a scris indignat Ionuț Nasleu, pe pagina sa de facebook

Directorul de la Pieţe spune că postarea sa a fost generată de decizia Justiției în detrimentul cetățenilor români.

Este convins că validarea mandaului de primar, pentru Dominic Fritz încalcă grav Constituția.

Directorul de la Piețe spune că este de acord cu jocul democratic atâta vreme cât el se defășoara în limita legii.

“Eu am aceleași acte în Germania, din 2016, domiciliu, permis de conducere auto german și m-am interesat. Aceleași acte, o foaie A4, cum are domnul Fritz, eu am domiciliu, am și adresă în Germania, și permis german, nu pot candida în Germania, nici măcar vota. Domnul Fritz, în detrimentul cetățenilor români, poate să candideze, poate să voteze, oriunde în România. Eu cred că încalcă flagrant Constituția României”, a declarat Ionuț Nasleu.

Legat de tenta antisemită din postare, Nasleu spune că aceasta a fost interpretată greșit pentru ca cei de la USR să se victimizeze.  

“Eu am prieteni evrei, am prieteni în America. Eu m-am întrebat retoric, de ce majoritatea câștigătorilor de la USR au nume de evrei, sau au nume evreiesc. Nu am jignit în niciun fel. Îmi cer scuze, dar eu nu am jignit în niciun fel, pentru că eu am mulți prieteni care fac parte din această comunitate”, a mai spus Nasleu.

Legat de asocierea USR cu comunitatea homosexualilor, Nasleu spune că la baza textului stă exact mesajul publicat de tineretul USR.

“M-am bazat pe o postare a tineretului USR, o am aici, uite print screen-ul, pe care, tineretul USR, l-a publict pe facebook, au spus că ei susțin comunitatea gay și chiar o încurajează. Deci, cu ce am greșit? Că am adus în atenția opiniei publice, ceea ce ei au afirmat public, pe o rețea de socializare?”, argumentează fostul consilier al lui Nicolae Robu.

CITEŞTE ŞI: Consiliul Local Timişoara, incomplet! De ce nu au fost validaţi astăzi, toţi cei 27 de aleşi?

Pe de altă parte, noul primar al Timișoarei spune că directorul de la Piețe îi este subordonat și îl așteată la birou cu demisia de onoare.

“Am auzit că și PNL este hotărât să-l dea afară din partid, cred că așa trebuie pentru că un astfel de om nu poate în nici o formă reprezenta timișorenii sau conduce o societate în subordinea Primăriei”, a spus Dominic Fritz, primarul Timişoarei.

Legat de ajutorul primit de la SIE și STS Dominic Fritz spune că nu comentează deoarece aceste afirmații sunt aberații evidente.

 

 

 

Ultima modificare Vineri, 30 Octombrie 2020 17:24

Lasă un comentariu

Asigură-te că ai introdus toate informațiile necesare, indicate printr-un asterisk (*). Codul HTML nu este permis.

Cele mai noi articole

  • 1
  • 2
  • 3

Fii sursa noastră!

Ai filmat un eveniment care crezi c-ar putea deveni o știre? Ai imagini spectaculoase și vrei să le vadă o țară întreagă?

Trimite-le prin formularul de contact. Dacă e chiar tare, noi îl publicam. Iar dacă e foarte tare, îl și premiem. Cel mai bun articol va fi premiat în fiecare săptamana, iar câștigătorul va fi anunțat pe www.sursadevest.ro în fiecare zi de luni.

Login