Telefon: 0731 028 626

Contact: [email protected] | Publicitate: 0731 028 626

Nebunie în trafic! Se închid străzi importante din Timişoara

Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

Mai multe străzi din Timişoara sunt în plin proces de reabilitare, motiv pentru care traficul rutier este unul anevoios.

CITEŞTE ŞI: Foto: Investiţie ca în filme, în judeţul Timiş! Se ridică un centru modern pentru cursuri de dezvoltare vocaţională

Acum, Primăria Timişoara anunţă şi închiderea unor tronsoane, măsură necesară pentru finalizarea şantierelor din zona Calea Aradului.

Astfel, s-a decis instituirea în traficul rutier a următoarelor măsuri:

- Închiderea circulaţiei pe Calea Aradului, pe tronsonul cuprins între str. Liege şi Piaţa Consiliul Europei, traficul greu fiind deviat de la intersecţia cu str. Grigore Alexandrescu. Măsura  se va institui de vineri, 05.07.2019, începând cu ora 20:00 până în data de 08.07.2019, ora 14:00;

- Închiderea circulaţiei pe străzile Amurgului şi Miresei de vineri, 05.07.2019, începând cu ora 20 până în data de 08.07.2019, ora 14:00.

CITEŞTE ŞI: Cel mai mare târg de amenajări, design, construcții și imobiliare din vestul țării vine la Timişoara!

Aceste măsuri afectează şi circulaţia mijloacelor de  transport în comun care va fi deviată.

 

 

 

Lasă un comentariu

Asigură-te că ai introdus toate informațiile necesare, indicate printr-un asterisk (*). Codul HTML nu este permis.

Cele mai noi articole

  • 1
  • 2
  • 3

Fii sursa noastră!

Ai filmat un eveniment care crezi c-ar putea deveni o știre? Ai imagini spectaculoase și vrei să le vadă o țară întreagă?

Trimite-le prin formularul de contact. Dacă e chiar tare, noi îl publicam. Iar dacă e foarte tare, îl și premiem. Cel mai bun articol va fi premiat în fiecare săptamana, iar câștigătorul va fi anunțat pe www.sursadevest.ro în fiecare zi de luni.

Login