Telefon: 0731 028 626

Contact: [email protected] | Publicitate: 0731 028 626

Modificări în circulaţia mijloacelor de transport în comun din Timişoara, de Ziua Naţională a României

Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

Duminică, 1 Decembrie, între orele 11:30 și 13:00, mai multe linii de transport public vor avea traseele deviate.

CITEŞTE ŞI: El este bărbatul care s-a aruncat în gol, sub ochii soţiei! A lăsat în urmă doi copilaşi de 5, respectiv 10 ani

Modificările sunt cauzate de manifestările organizate de Ziua Națională a României, care se vor desfăşura pe bulevardul Take Ionescu.

Mai exact, mijloacele de transport în comun de pe liniile 11 și 17 vor întoarce în Piața I.C. Brătianu (Punctele Cardinale).

Cele de pe liniile M11, M30, M35 și E4 vor întoarce la Piața Badea Cârțan (intersecția bulevardul Simion Bărnuțiu cu strada M. Kogălniceanu), iar  autobuzele de pe linia 46 vor întoarce la Gara de Est.

CITEŞTE ŞI: VIDEO: Reacţia lui Marius Craina, după scandalul demiterii! În paralel, a fost declanşată o anchetă pentru a se afla cine a trimis ordinul de demitere, înainte de a fi înregistrat

Autobuzele de pe linia E4 barat vor circula pe traseul: Piața Mărăști – strada Oituz – Piața I.C.Brătianu – strada Martin Luther – bulevardul Revoluției din 1989 – bulevardul 3 August 1919 – Piața Traian – strada Dacilor – Piața Badea Cârțan – bulevardul Simion Bărnuțiu.

 

 

Lasă un comentariu

Asigură-te că ai introdus toate informațiile necesare, indicate printr-un asterisk (*). Codul HTML nu este permis.

Cele mai noi articole

  • 1
  • 2
  • 3

Fii sursa noastră!

Ai filmat un eveniment care crezi c-ar putea deveni o știre? Ai imagini spectaculoase și vrei să le vadă o țară întreagă?

Trimite-le prin formularul de contact. Dacă e chiar tare, noi îl publicam. Iar dacă e foarte tare, îl și premiem. Cel mai bun articol va fi premiat în fiecare săptamana, iar câștigătorul va fi anunțat pe www.sursadevest.ro în fiecare zi de luni.

Login