Telefon: 0731 028 626

Contact: [email protected] | Publicitate: 0731 028 626

Ministrul Dezvoltării îi așteaptă pe Dobra și Robu la București pentru a ”rupe pisica” în ceea ce privește Sala Polivalentă

Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

Primarul Nicolae Robu și președintele Consiliului Județean Timiș, chemați la București săptămâna viitoare pentru a discuta despre Sală Polivalentă.

Ministrul Dezvoltării, Daniel Suciu, prezent astăzi la Timișoara, spune că lucrurile stagnează în cazul demărarii construcției noii săli, din cauza neînțelegerilor dintre Consiliului Județean, care a propus un amplasament la Giroc, și Primăria Timișoara care a propus ca locație un teren din apropierea Stadionului ”Dan Păltinișanu”.

CITEȘTE ȘI: Momente cumplite, pentru familia unei tinere de 19 ani! Fata a dispărut fără urmă

Ministrul Dezvoltării, Daniel Suciu spune că vrea să tranșeze cât mai repede această problemă, și astfel îi invită săptămâna viitoare la București, atât pe primarul Nicolae Robu, cât și pe președintele CJT, Călin Dobra.

Ministrul a mai spus că în momentul de față, Compania Națională de Investiții nu poate lua o decizie în privința acestui obiectiv, pentru că nu are terenul necesar.

Amplasamentul de la Giroc, propus de Consiliul Județean nu poate fi predat, pentru că aleșii județeni ai PNL nu au votat proiectul de hotărâre, iar pentru ca acesta să treacă are o nevoie de două treimi din voturi.

În ceea ce privește amplasamentul de lângă Stadionul ”Dan Păltinișanu”, și aici sunt probleme, terenul nefiind liber de sarcini.

Nu v-ați săturat de acest ping-pong? Sunt convins că pentru timișoreni contează să se facă ceva, decât tot felul de declarații. Astăzi nu am și nu avem nici la CNI și nici la Minister decizii, hotărâri juridice cu valoare pentru un amplasament sau altul. Săptămâna viitoare lansez o invitație public și domnului primar Robu și domnului președinte al CJT, Călin Dobra la minister. Fiecare cu documentațiile lui, să luăm o decizie, să rupem odată pisica pe acest subiect, care drenează de foarte mulți ani. Când am intrat în stadion, în partea stângă am văzut o bază sportiva. Ea exista fizic, dar juridic nu există. Domnul primar mi-a propus acel amplasament pentru sala polivalentă, dat pe acea locație există o bază sportivă, cu nocturnă, cu teren sintetic. (…) Așteptăm să treacă alegerile, și săptămâna viitor îi aștept pe cei doi la Minister și să luăm o decizie. Timișoara merită o sală polivalentă si o va avea”, a spus ministrul Dezvoltării, Daniel Suciu.

CITEȘTE ȘI: Banat Agralim, cel mai mare târg agricol din vestul țării își deschide porțile în acest sfârșit de săptămână!

Investiția care ar urma să fie realizată în vestul țării se ridică la aproximativ 50 de milioane de euro, iar noua sală ar urma să aibă 16.000 de locuri.

Ultima modificare Miercuri, 22 Mai 2019 14:54

Lasă un comentariu

Asigură-te că ai introdus toate informațiile necesare, indicate printr-un asterisk (*). Codul HTML nu este permis.

Cele mai noi articole

  • 1
  • 2
  • 3

Fii sursa noastră!

Ai filmat un eveniment care crezi c-ar putea deveni o știre? Ai imagini spectaculoase și vrei să le vadă o țară întreagă?

Trimite-le prin formularul de contact. Dacă e chiar tare, noi îl publicam. Iar dacă e foarte tare, îl și premiem. Cel mai bun articol va fi premiat în fiecare săptamana, iar câștigătorul va fi anunțat pe www.sursadevest.ro în fiecare zi de luni.

Login