Telefon: 0731 028 626

Contact: [email protected] | Publicitate: 0731 028 626

Milioane de euro, aruncate pe studii de fezabilitate inutile şi supraevaluate! Motivul pentru care PSD nu votează bugetul local

Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

Social democraţii din Timişoara şi-au arătat în nenumărate rânduri nemulţumirea faţă de modul în care se desfăşoară lucrurile în Consiliul Local.

Şedinţele convocate pe ultima sută de metri, proiectele de hotărâre care sunt supuse votului fără o dezbatere prealabilă dar şi sfidările şi jignirile aduse de edilul oraşului sunt doar câteva dintre reproşurile pe care cei din PSD le au la adresa conducerii Primăriei.

CITEŞTE ŞI: Alarmă de incendiu la o clădire de birouri din Timișoara! Peste 1.000 de persoane evacuate

“Grupul consilierilor locali PSD a votat proiectele pentru Timişoara, în proporţie de 95%. Am dat mereu dovadă de deschidere şi toleranţă. Ce am primit în schimb? Sfidare, jigniri şi isterii. Totuşi, toleranţa şi dragostea faţă de acest oraş şi faţă de timişoreni ne-au făcut ca, de cele mai multe ori, să votăm proiectele de hotăre, pentru a nu determina un blocaj”, a declarat astăzi, liderul consilierilor locali PSD, Dan Idolu.

Acum însă, social democraţii sunt hotărâţi să îşi schimbe atitudinea şi să nu voteze bugetul Timişoarei pentru anul în curs.

Pentru această decizie, ai au mai multe justificări. În primul rând, au primit abia ieri, proiectul de buget care, pe de altă parte, nu a fost dezbătut în nicio comisie.

Însă, nemulţumirea lor cea mai mare este că proiectul prevede peste 20 de milioane de lei, pentru studii de fezabilitate şi proiecte inutile.

Un exemplu în acest sens în reprezintă SF-ul pentru metrou, pentru care este alocatăsuma de 145.000 de lei, în contextual în care s-a mai realizat unul, anul trecut.

CITEŞTE ŞI: Casă parohială, mistuită de flăcări, noaptea trecută în Timiș!

“Ani de zile am votat bugetul cu amendamente în care am încercat să introducem niște lucruri pe care şI le doresc timişorenii, însă niciunul nu s-a realizat(…) Acum suntem în faţa unui proiect care cuprinde studii de fezabilitate în valoare de aproape 5 milioane de euro. Susţinem anumite părţi din acest buget, cum ar fi banii alocaţi către sănătate sau educaţie, dar sunt o mulţime de proiecte inutile şi supraevaluate. Unde este primul proiect cu metroul, să-l vedem? Acum venim cu altul care să ne arate ce? Să ne confirme sau să ne infirme?”,  a mai spus Dan Idolu.

În aceste condiţii, social democraţii au anunţat că nu vor vota bugetul local. De asemenea, ei spun că nu au pregătiti vreo listă cu amendamente, pentru că s-au săturat să vină cu proiecte importante, pe care însă, Primărie nu le mai pune în practică.

 

 

 

Lasă un comentariu

Asigură-te că ai introdus toate informațiile necesare, indicate printr-un asterisk (*). Codul HTML nu este permis.

Cele mai noi articole

  • 1
  • 2
  • 3

Fii sursa noastră!

Ai filmat un eveniment care crezi c-ar putea deveni o știre? Ai imagini spectaculoase și vrei să le vadă o țară întreagă?

Trimite-le prin formularul de contact. Dacă e chiar tare, noi îl publicam. Iar dacă e foarte tare, îl și premiem. Cel mai bun articol va fi premiat în fiecare săptamana, iar câștigătorul va fi anunțat pe www.sursadevest.ro în fiecare zi de luni.

Login