Telefon: 0731 028 626

Contact: [email protected] | Publicitate: 0731 028 626

Lupta cu ţânţarii, şobolanii şi alte rozătoare continuă la Timişoara! Luni începe o nouă campanie de deratizare şi dezinsecţie

Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

Deşi Primăria anunţă periodic acţiuni de deratizare şi dezinsecţie, timişorenii sunt dezamăgiţi de rezultate. Ţânţarii, rozătoarele şi alţi dăunători le crează în continuare probleme.

Tocmai de aceea, firma cu care municipalitatea are contract pentru aceste servicii, va începe din nou o acţiune de stârpire a insectelor şi rozătoarelor.

CITEŞTE ŞI: Compania Continental, la ceas aniversar! 50 de ani de când a fost lansat sistemul anti-blocare al frânei (ABS)

“Primăria Municipiului Timişoara, în baza contractului subsecvent  nr : 40/5.04.2019  încheiat cu S.C. CORAL IMPEX S.R.L. Ploiesti,  vă aduce la cunostinţă că începând cu data de 16.09.2019 se vor executa servicii de deratizare, dezinsecţie terestră şi aeriană pe domeniul public al Municipiului Timişoara”, transmite Primăria Timişoara.

Produsele folosite sunt:

•    Deration Pellet, având substanţa activă Bromadiolone, pentru combaterea rozătoarelor;

•    Permex 22 e având substanţa activă Permetrin, pentru combaterea ţânţarilor adulţi

•    Detral Super  având substanţa activă Deltrametrin, pentru combaterea ţânţarilor adulţi

•    Vectobag WG având substanţa activă Bacillus thrugiensis, pentru combaterea larvelor;

•    Cymima Plus , avand substanţa activă Cipermetrin, pentru combaterea ţânţarilor adulţi

Crescătorii de albine sunt rugaţi ca în perioada menţionată  să ia toate măsurile care se impun în vederea protejării albinelor, respectiv scoaterea stupilor de albine în afara ariei de stropire.

În caz contrar Primăria Municipiului Timişoara şi SC Coral Impex sunt absolvite de orice responsabilitate. Menţionăm ca substanţele utilizate sunt avizate de Ministerul Sănătăţii."  

Substanţele fac parte din grupele Xn şi Xi de toxicitate şi sunt avizate de Comisia Naţională pentru Produse Biocide din cadrul Ministerului Sănătăţii şi nu pun în pericol populaţia şi animalele.

Acţiunea se desfaşoară în conformitate cu prevederile Ordinului 119/2014.

Personalul implicat în execuţia serviciilor este calificat în funcţia de agent D.D.D., în  conformitate cu  legislaţia în vigoare şi este dotat cu echipament de protecţie corespunzator.

CITEŞTE ŞI: Investiţii uriaşe la Spitalul Judeţean Timişoara! În acest an CJT a alocat aproape 20 de milioane de lei

Pentru ca tratamentele să aibă o eficienţă ridicată, facem apel la toţi cetăţenii municipiului să ia măsuri urgente de efectuarea curăţeniei în gospodăriile proprii şi de combatere a muştelor, ţânţarilor şi a altor insecte producătoare de disconfort.

 

 

Ultima modificare Vineri, 13 Septembrie 2019 09:34

Lasă un comentariu

Asigură-te că ai introdus toate informațiile necesare, indicate printr-un asterisk (*). Codul HTML nu este permis.

Cele mai noi articole

  • 1
  • 2
  • 3

Fii sursa noastră!

Ai filmat un eveniment care crezi c-ar putea deveni o știre? Ai imagini spectaculoase și vrei să le vadă o țară întreagă?

Trimite-le prin formularul de contact. Dacă e chiar tare, noi îl publicam. Iar dacă e foarte tare, îl și premiem. Cel mai bun articol va fi premiat în fiecare săptamana, iar câștigătorul va fi anunțat pe www.sursadevest.ro în fiecare zi de luni.

Login