Telefon: 0731 028 626

Contact: [email protected] | Publicitate: 0731 028 626

Garajiada continuă la Timişoara! Vor fi demolate alte aproape 250 de garaje

Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

Eliberarea domeniului public, prin dărâmarea garajelor, continua la Timişoara, unde Primăria anunţă că încă 244 de astfel de construcţii vor fi puse la pământ.

CITEŞTE ŞI: S-au tras focuri de armă, seara trecută! Un tânăr a scos pistolul ca să îşi facă dreptate, de unul singur

78 dintre acestea sunt în zona Soarelui, 77 în zona străzii Martir Dumitru Jugănaru,  8 în zona Dacia, pe strada Zborului şi 81 în zona Mircea cel Bătrân.

Aceste garaje se adaugă celor 448 care au fost dărâmate pe parcursul anului trecut.

În 2019, au fost demolate 40 de garaje pe străzile Sirius-Arenei-Rachetei-Sudului (în careul de blocuri),  29 în careul de blocuri al străzilor Transilvania-Clăbucet-Vlăsiei, 14 în careul de blocuri din str. Aştrilor (Aleea Icar-bd. Liviu Rebreanu), 39 în careul de blocuri din zona Amforei-Ulmului, 117 în careul de blocuri din zona străzilor Sirius-bd.Sudului-Intrarea Arenei-Uranus-Aleea Cristalului, 38 în careul de blocuri din zona străzilor Rusu Şirianu-Chiriac, 95 în careul de blocuri din zona străzilor Aleea Azurului-Aştrilor-Sirius, 44 în careul de blocuri din zona străzilor Mareşal Alexandru Averescu - Crivaia-Martir Alexandru Ferkel-Suteu-Martir Dumitru Jugănaru, unul situat  în strada Văcărescu, vis-a-vis de punctul termic şi 31 pe strada Constantin Rădulescu Motru-Holdelor şi strada Brazilor.

CITEŞTE ŞI: Salonul Industriei Ușoare se deschide de Valentine’s Day! Pregătirile, pe ultima sută de metri

Demolarea garajelor din Timişoara a început în anul 2018, până în prezent fiind puse la pământ, 670 de construcţii de acest gen.

În prezent există 4160 de garaje ridicate pe domeniul public

 

 

Ultima modificare Marți, 28 Ianuarie 2020 12:47

Lasă un comentariu

Asigură-te că ai introdus toate informațiile necesare, indicate printr-un asterisk (*). Codul HTML nu este permis.

Cele mai noi articole

  • 1
  • 2
  • 3

Fii sursa noastră!

Ai filmat un eveniment care crezi c-ar putea deveni o știre? Ai imagini spectaculoase și vrei să le vadă o țară întreagă?

Trimite-le prin formularul de contact. Dacă e chiar tare, noi îl publicam. Iar dacă e foarte tare, îl și premiem. Cel mai bun articol va fi premiat în fiecare săptamana, iar câștigătorul va fi anunțat pe www.sursadevest.ro în fiecare zi de luni.

Login