Telefon: 0731 028 626

Contact: [email protected] | Publicitate: 0731 028 626

Este oficial! La Timişoara se poate circula gratuit, cu trotinete electrice! Primul care le-a încercat a fost Nicolae Robu

Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

Transportul public din oraşul de pe Bega a ajuns astăzi la un nou nivel, odată cu inaugurarea a sistemului de trotinete electrice.

Dat fiind faptul că acestea sunt destinate în principal studenţilor, primele trei staţii sunt în Complex, la Universitatea de Vest şi la Universitatea Politehnica.

CITEŞTE ŞI: Încă o linie de transport public școlar, la Timișoara! Va face legătura între zona Freidorf și Colegiul Bănățean

Deocamdată au fost date în folosinţă 25 de trotinete, însă primarul Nicolae Robu vrea să mai cumpere încă o sută, în cazul în care acestea se vor bucura de success.

“Inaugurăm astăzi cel de-al şaptelea subsistem al transportului public din Timişoara. Avem tramvaie, troleibuze, minibuze, autobuze, minibuze, biciclete, vaporaşe şi, de acum, şi trotinete. Acest system de numeşte TrotTM şi cuprinde momentan, 25 de trotinete şi trei staţii. Trotinetele pot merge cu 25 km/oră şi au o autonomie de 30 de kilometri”, a explicat primarul Timişoarei, Nicolae Robu.

Utilizatorii beneficiază gratuit de aceste trotinete, ele fiind luate din staţii în baza cardului STPT.

CITEŞTE ŞI: Copil prăbuşit în gol, de la etajul doi! S-a întâmplat la școală, în timpul orelor de curs

Trotinetele pot fi folosite jumătate de oră, însă pe viitor, acest lucru ar putea fi modificat.

Noile mijloace de transport sunt monitorizate prin GPS.

 

 

2 comentarii

 • Marius

  O initiativa demna de luat in seamna de toti primarii.

  Raportează Marius Sâmbătă, 03 August 2019 14:33 Link la comentariu
 • Marin

  Noi nu avem legaturi intre CALEA LIPOVEI SI SIMION BARNUTIU si baba se da cu bitigla.,,normal prin centru ,,ca numai aia l-au ales.Toata iarna am mers pe jos 4 km din CAlea Lipovei ,UMT ,,VICTOR BABES,,CARDIOLOGIE ,,SIMION BARNUTIU ,CALEALUGOJULUI, SI EL SE PLIMBA CU VAPORETE SI TROTINETE.

  Raportează Marin Luni, 01 Aprilie 2019 17:05 Link la comentariu

Lasă un comentariu

Asigură-te că ai introdus toate informațiile necesare, indicate printr-un asterisk (*). Codul HTML nu este permis.

Cele mai noi articole

 • 1
 • 2
 • 3

Fii sursa noastră!

Ai filmat un eveniment care crezi c-ar putea deveni o știre? Ai imagini spectaculoase și vrei să le vadă o țară întreagă?

Trimite-le prin formularul de contact. Dacă e chiar tare, noi îl publicam. Iar dacă e foarte tare, îl și premiem. Cel mai bun articol va fi premiat în fiecare săptamana, iar câștigătorul va fi anunțat pe www.sursadevest.ro în fiecare zi de luni.

Login