Telefon: 0731 028 626

Contact: [email protected] | Publicitate: 0731 028 626

Dispar vaporaşele, bicicletele şi trotinetele din Timişoara! Circulaţia lor se suspendă până la primăvară

Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

Sunt ultimele două zile în care timişorenii se pot bucura de transportul public cu vaporaşe, biciclete şi trotinete.

Începând cu data de 7 decembrie 2019, din cauza scăderii temperaturii și a vremii nefavorabile, circulaţia lor va fi suspendată, până în primăvara anului viitor.

CITEŞTE ŞI: Prima demisie, după scandalul armelor acordate ilegal! Mai mulţi agenţi şi şefi din Poliţie au ajuns după gratii

Cele 7 nave ale Societății de Transport Public Timișoara vor andoca pe platforma special amenajată în depoul Dâmbovița, urmând să intre în revizie tehnică.

La fel se va întîmpla și cu bicicletele și trotinetele din cadrul sistemelor VeloTM, respectiv TroTM.

“Transportul cu vaporașele pe Canalul Bega a avut un mare succes și anul acesta. Peste 200.000 de călători au apelat la cele 7 nave destinate transportului pe Bega, începând cu 8 martie 2019, dată la care a fost reluat transportul public și de agrement pe Bega. Mai exact, din totalul de 202.999 de călători, 75.601 de călători au circulat cu vaporașele în regim de transport de agrement, valabil la fiecare sfârșit de săptămână, în timp ce 127.398 au preferat transportul public pe Bega, în fiecare săptămână, de luni până vineri.  În sistemul VeloTM sunt înregistrați 24.180 de utilizatori. Anul acesta, numărul tranzacțiilor/ridicărilor celor 440 de biciclete amplasate în 34 de stații special amenajate a fost de 135.268, până în data de 1 decembrie”, anunţă reprezentanţii STPT.

CITEŞTE ŞI: Revoluţia de la Timişoara, pe simeze, la Bruxelles! UVT marchează cei 30 de ani de libertate, la Consiliului Uniunii Europene

De un real succes s-au bucurat şi cele 25 trotinete electrice, care în opt luni au fost utilizate de aproape 4.000 de persoane.

Fiecare trotinetă a acumulat între 5.000 și 8.000 de kilometri parcurși cu un total de zece mii de ore.

 

 

Lasă un comentariu

Asigură-te că ai introdus toate informațiile necesare, indicate printr-un asterisk (*). Codul HTML nu este permis.

Cele mai noi articole

  • 1
  • 2
  • 3

Fii sursa noastră!

Ai filmat un eveniment care crezi c-ar putea deveni o știre? Ai imagini spectaculoase și vrei să le vadă o țară întreagă?

Trimite-le prin formularul de contact. Dacă e chiar tare, noi îl publicam. Iar dacă e foarte tare, îl și premiem. Cel mai bun articol va fi premiat în fiecare săptamana, iar câștigătorul va fi anunțat pe www.sursadevest.ro în fiecare zi de luni.

Login