Telefon: 0731 028 626

Contact: [email protected] | Publicitate: 0731 028 626

Decizie de ultimă oră, în cazul tragediei de la Timişoara! Ministerul Sănătăţii face un control la sânge

Evaluaţi acest articol
(1 Vot)

Tragedia fără precedent de la Timişoara, unde trei persoane au murit, iar peste 30 sunt internate în spital, după o banală deratizare, a atras atenţia Ministerului Sănătăţii.

Astăzi, o echipă a Inspecţiei Sanitare de Stat va ajunge aici, pentru a face verificări la toate instituţiile care au gestionat situaţia.

CITEŞTE ŞI: Patronul firmei care a otrăvit un bloc întreg a fost arestat preventiv! Cât a plătit pentru substanţa ucigaşă?

”Comisia de analiză de la nivelul Ministerului Sănătăţii a luat decizia ca miercuri, 20 noiembrie 2019, o echipă de control alcătuită din reprezentanţi ai Inspecţiei Sanitare de Stat să se deplaseze la Timişoara pentru a verifica toate documentele existente în acest caz, dar şi activitatea Direcţiei de Sănătate Publică”, a transmis Ministerul Sănătăţii

Vor fi verificate toate documentele în baza cărora s-a intervenit, dar şi activitatea Direcţiei de Sănătate Publică Timiş, care nu a verificat niciodată această firmă de deratizare, care funcţioneaza din anul 2015, şi care a ucis 3 oameni.

De altfel, Cornelia Malac, directorul DSP Timiş, s-a arătat depăşită de situaţie.

Nici măcar ieri, la două zile de la izbucnirea acestui scandal, ea nu a fost în stare să explice care sunt atribuţiile DSP într-o astfel de situaţie şi de ce nu a verificat niciodată această firmă.

CITEŞTE ŞI: Firma care a ucis 3 oameni, după o acţiune de deratizare, funcţiona ILEGAL! Ce spune conducerea DSP Timiş?

Va fi controlată de asemenea şi ativitatea celor de la Ambulanţă, dar şi a medicilor de la Unităţile de Primiri Urgenţe, care nu au reuşit să facă, decât prea târziu, o conexiune între cele 15 apeluri la 112, care au venit in doar 48 de ore, de la aceeaşi adresă.

 

 

Ultima modificare Miercuri, 20 Noiembrie 2019 09:14

Lasă un comentariu

Asigură-te că ai introdus toate informațiile necesare, indicate printr-un asterisk (*). Codul HTML nu este permis.

Cele mai noi articole

  • 1
  • 2
  • 3

Fii sursa noastră!

Ai filmat un eveniment care crezi c-ar putea deveni o știre? Ai imagini spectaculoase și vrei să le vadă o țară întreagă?

Trimite-le prin formularul de contact. Dacă e chiar tare, noi îl publicam. Iar dacă e foarte tare, îl și premiem. Cel mai bun articol va fi premiat în fiecare săptamana, iar câștigătorul va fi anunțat pe www.sursadevest.ro în fiecare zi de luni.

Login