Telefon: 0731 028 626

Contact: [email protected] | Publicitate: 0731 028 626

De mâine INTERZIS pe Calea Circumvalațiunii! Până când se menține restricția?

Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

Oficial! De mâine se închide traficul pe Calea Circumvalațiunii, în vederea montării celor două poduri de la Pasajul Jiul.

Anunțul a fost făcut în urmă cu puțin timp de Direcția Edilitară a Primăriei Timișoara, restricția urmând să intre în vigoare la ora 22.00.

"În vederea continuării lucrărilor necesare pentru lărgirea pasajului Jiul, s-a luat decizia închiderii traficului rutier pe un tronson din Calea Circumvalaţiunii, între bd. Republicii şi Calea Bogdăneştilor. Măsura va fi pusă în aplicare începând cu data de 31 mai 2017, de la ora 22", au anunțat cei din Primărie.

Restricția va fi valabilă până la data de 10 iunie 2017.

Firma care execută lucrările va realiza, în această perioadă, demontarea şi montarea podurilor de cale feratã aferente unor linii de circulaţie, conform proiectului.

Ultima modificare Marți, 30 Mai 2017 14:29

Lasă un comentariu

Asigură-te că ai introdus toate informațiile necesare, indicate printr-un asterisk (*). Codul HTML nu este permis.

Cele mai noi articole

  • 1
  • 2
  • 3

Fii sursa noastră!

Ai filmat un eveniment care crezi c-ar putea deveni o știre? Ai imagini spectaculoase și vrei să le vadă o țară întreagă?

Trimite-le prin formularul de contact. Dacă e chiar tare, noi îl publicam. Iar dacă e foarte tare, îl și premiem. Cel mai bun articol va fi premiat în fiecare săptamana, iar câștigătorul va fi anunțat pe www.sursadevest.ro în fiecare zi de luni.

Login