Telefon: 0731 028 626

Contact: [email protected] | Publicitate: 0731 028 626

De această dată chiar se întâmplă! Liber pe strada Jiul, de săptămâna viitoare

Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

Deși tronsonul este asfaltat de mai multe luni de zile, circulația pe strada Jiul a fost blocată, în ciuda faptului că autoritățile locale au anunțat că șoferii vor putea folosi o bandă pe sens.

CITEȘTE ȘI: VIDEO Tir plin cu migranți la frontieră! 100 de oameni înghesuiți între piese auto!

Practic, după ce asfaltul a fost turnat primarul Nicolae Robu a anunțat că se va putea circula pe strada Jiul, pe o bandă pe sens, urmând ca pe celelalte două asfaltate să rămână organizarea de șantier a firmei PORR, cea care realizează lărgirea la cinci benzi al pasajului Jiul.

Acest lucru nu s-a întâmplat niciodată, iar șoferii au putut constata că pe tronson nu s-a circulat chiar așa. Acum, însă, situația se va schimba, conform edilului șef al Timișoarei.

CITEȘTE ȘI: ŞOCANT! Bătrână violată sub ameninţarea cuţitului! Cine este autorul?

Săptămâna acesta se vor realiza marcajele rutiere, iar de săptămâna viitoare se va da drumul circulației”, a declarat Nicolae Robu.

Vă reamintim că strada Jiul a fost asfaltată și lărgită la patru benzi în cadrul proiectului de modernizare și extindere al Pasajului Jiul, care se estimează că va fi finalizat la sfârșitul lunii septembrie. 

Ultima modificare Marți, 27 Iunie 2017 13:24

Lasă un comentariu

Asigură-te că ai introdus toate informațiile necesare, indicate printr-un asterisk (*). Codul HTML nu este permis.

Cele mai noi articole

  • 1
  • 2
  • 3

Fii sursa noastră!

Ai filmat un eveniment care crezi c-ar putea deveni o știre? Ai imagini spectaculoase și vrei să le vadă o țară întreagă?

Trimite-le prin formularul de contact. Dacă e chiar tare, noi îl publicam. Iar dacă e foarte tare, îl și premiem. Cel mai bun articol va fi premiat în fiecare săptamana, iar câștigătorul va fi anunțat pe www.sursadevest.ro în fiecare zi de luni.

Login