Telefon: 0731 028 626

Contact: [email protected] | Publicitate: 0731 028 626

Cum ţi-ai dori să arate Universitatea de Vest? A fost deschis un concurs de soluţii, pentru schimbarea la faţă a clădirii

Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

Universitatea de Vest din Timișoara a lansat concursul de soluții pentru reabilitarea și modernizarea fațadelor pentru clădirea principală.

Imobilul a fost proiectat de renumitul arhitect Hans Fackelmann, un reper în istoria arhitecturii din România, de după al Doilea Război Mondial, un proiect care a fost premiat  de CSCAS în 1964 și de Uniunea Arhitecților în 1967.

CITEŞTE ŞI: Şi-au văzut moartea cu ochii, după ce o maşină a “zburat” pe câmp şi s-a răsturnat cu roţile în sus

Pentru a  oferi vizibilitate, dar și pentru a răspunde anvergurii implicate de lucrările pentru noile fațade ale sediului universității noastre, UVT a lansat public un concurs de soluții, în vederea atribuirii contractului de servicii de proiectare pentru "Reabilitarea și modernizarea fațadelor sediului Universității de Vest din Timișoara". Așteptăm să răspundă la această provocare și să participe la concursul de soluții proiectanți și arhitecți, echipe și companii de proiectare din România și din plan internațional, care pot să contribuie cu o viziune inovatoare la modernizarea uneia dintre cele mai cunoscute zone urbane din Timișoara, a unei clădiri simbolice pentru centrul nostru universitar, a cărei proiectare inițială a fost realizată în coordonarea cunoscutului arhitect Hans Fackhelmann. ”, explică Marilen Pirtea, rectorul UVT.

Documentația se poate accesa în SEAP/SICAP, fiind asignată anunțului publicat în secțiunea "concurs de soluții" cu indicativul DC1000144/06.01.2021, fiind disponibilă online AICI.

Valoarea serviciilor de proiectare arhitecturală aflate în concursul de soluții este de aproape 380 mii lei (fără TVA). Termenul limită de depunere a ofertelor este 22 martie 2021, ora 10:00.

CITEŞTE ŞI: Aproape 700.000 de infectări cu COVID-19, de la debutul pandemiei de coronavirus în ţara noastră

 

 

 

Lasă un comentariu

Asigură-te că ai introdus toate informațiile necesare, indicate printr-un asterisk (*). Codul HTML nu este permis.

Cele mai noi articole

  • 1
  • 2
  • 3

Fii sursa noastră!

Ai filmat un eveniment care crezi c-ar putea deveni o știre? Ai imagini spectaculoase și vrei să le vadă o țară întreagă?

Trimite-le prin formularul de contact. Dacă e chiar tare, noi îl publicam. Iar dacă e foarte tare, îl și premiem. Cel mai bun articol va fi premiat în fiecare săptamana, iar câștigătorul va fi anunțat pe www.sursadevest.ro în fiecare zi de luni.

Login