Telefon: 0731 028 626

Contact: [email protected] | Publicitate: 0731 028 626

Consilierul local, Adrian Orza, invită președinții de cartier la dezbaterea legată de Proiectul de Buget al Timișoarei!

Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

Fostul fostul viceprimar al Timișoarei, Adrian Orza îi invită pe toți președinții de cartier la dezbaterea legată de Proiectul de Buget al Timișoarei pe anul 2019.

CITEȘTE ȘI: Retim colectează deșeurile voluminoase în zona 1 care cuprinde Timișoara și localitățile limitrofe

Timișorenii sunt așteptați mâine, să expună problemele și nevoile cu care se confruntă în cartierele în care locuiesc.

Cei care cunosc cel mai bine problemelor fiecărui cartier al Timișoarei sunt chiar cetățenii care locuiesc în acele zone. Ei stiu cel mai bine nevoile acelui cartier: noi locuri de joacă pentru copii, iluminat stradal deficitar, străzi de reparat, spații verzi, siguranța zonelor, etc. De aceea este nevoie de o permanentă colaborare între Primărie și Consiliile Consultative de Cartier. Încă din 2004, aceste consilii au avut rolul de a identifica problemele comunității. Este nevoie de o revigorare a lor prin reimplicarea acestora în luarea deciziilor. Dar și ca actuala administraţie să înțeleagărolul acestora și felul în care se realizează colaborarea între identificarea reală a problemelor sau noile propuneri ce izvorăsc din nevoia civică de dezvoltare și luarea deciziei.Toate acestea sunt esențiale pentru o administrație coerentă și transparentă. Este în avantajul administrației să guverneze prin democrație participativă. De aceea, invit pe cei din conducerea Consililor Consultative de Cartier, pe toti cei implicati în ele, dar şi pe toți cetățenii interesați, la dezbaterea legată de Proiectul de Buget al Timișoarei, pe care îl propune Primăria, pentru anul în curs. Prezenţa dumneavoastră este esențială! Timișoara trebuie să redevină un oraș al schimbului de idei civilizate, constructive și benefice”, spune Adrian Orza, consilier local.

CITEȘTE ȘI: Un bloc întreg evacuat după ce un incendiu a izbucnit pe casa scării! Un copil de 3 ani și o femeie au avut nevoie de îngrijiri medicale

Dezbaterea legată de Proiectul de Buget al Timișoarei va avea loc marți, 23 aprilie de la ora 14.00, în sala de şedinţe a Consiliului Local.

Ultima modificare Luni, 22 Aprilie 2019 15:52

Lasă un comentariu

Asigură-te că ai introdus toate informațiile necesare, indicate printr-un asterisk (*). Codul HTML nu este permis.

Cele mai noi articole

  • 1
  • 2
  • 3

Fii sursa noastră!

Ai filmat un eveniment care crezi c-ar putea deveni o știre? Ai imagini spectaculoase și vrei să le vadă o țară întreagă?

Trimite-le prin formularul de contact. Dacă e chiar tare, noi îl publicam. Iar dacă e foarte tare, îl și premiem. Cel mai bun articol va fi premiat în fiecare săptamana, iar câștigătorul va fi anunțat pe www.sursadevest.ro în fiecare zi de luni.

Login