Telefon: 0731 028 626

Contact: [email protected] | Publicitate: 0731 028 626

Cel mai nou avion din flota TAROM a aterizat la Timişoara!

Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

Aeroportul Internaţional din Timişoara a primit cea mai noua aeronava din flota TAROM.

Avionul ATR 72-600(YR -ATJ) a aterizat pentru prima dată la Timişoara, venind de la Bucureşti, unde a ajuns în urmă cu două zile.

“Bun venit pe aeroportul Timişoara! Primul zbor comercial al noului ATR 72-600 (YR-ATJ) din flota TAROM a operat, astăzi, pe ruta #București - #Timișoara”, au scris reprezentanţii Aeroportului Timişoara, pe pagina de facebook.

03

Noul avion al TAROM are o capacitate de 72 de locuri, un consum de combustibil cu 42% mai redus decât alte modele jet, dar şi emisii reduse cu 40% faţă de alte modele de avioane de tip regional.

Avionul care a aterizat la Timişoara face parte dintr-o serie de 9 aeronave care vor intra în dotarea TAROM pe parcursul anului 2020 şi vor fi folosite pentru zboruri regionale, interne si externe, înlocuind vechile ATR-urile pe care compania le deţine în prezent.

 

 

 

Lasă un comentariu

Asigură-te că ai introdus toate informațiile necesare, indicate printr-un asterisk (*). Codul HTML nu este permis.

Cele mai noi articole

  • 1
  • 2
  • 3

Fii sursa noastră!

Ai filmat un eveniment care crezi c-ar putea deveni o știre? Ai imagini spectaculoase și vrei să le vadă o țară întreagă?

Trimite-le prin formularul de contact. Dacă e chiar tare, noi îl publicam. Iar dacă e foarte tare, îl și premiem. Cel mai bun articol va fi premiat în fiecare săptamana, iar câștigătorul va fi anunțat pe www.sursadevest.ro în fiecare zi de luni.

Login