Telefon: 0731 028 626

Contact: [email protected] | Publicitate: 0731 028 626

Care este motivul pentru care construirea noului pod peste Bega bate pasul pe loc?

Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

Se spunea că lucrările la noul pod care va fi construit peste Bega vor demara chiar în această toamnă, însă proiectul bate pasul pe loc. Motivul? Nu au venit toate avizele.

Conform primarului Nicolae Robu, Primăria așteaptă un aviz de la Apele Române. Acesta ține de înălțimea pe care viitorul pod o va avea.

CITEȘTE ȘI: Retim face echipă cu Poliția Locală pentru a-i învăța pe timișoreni să colecteze selectiv deșeurile!

Așteptăm un aviz favorabil pentru Podul Jiul și de la Apele Române. Înălțimea podului ar trebui să fie cel puțin egală cu a celui mai jos pod din Timișoara, iar Apele trebuie să spună dacă nivelul nu e prea jos. Sper să nu apară costuri în plus. Sper să primim aviz. Ei se tot întâlnesc și discută, dar numai amână, încă nu s-au pronunțat. Dacă or cere o înălțime peste pragul actual, se va schimba soluția tehnică”, a declarat primarul Nicolae Robu.

Podul Jiu va avea patru benzi pentru autoturisme, piste pentru biciclete și trotuare pe ambele părți. De asemenea, noul pod va avea facilități pentru persoanele cu handicap. Acesta va fi construit în prelungirea pasajului feroviar cu același nume, care a intrat anul trecut în lucrări de lărgire și reamenajare.

CITEȘTE ȘI: ATAC DUR al primarului Robu la adresa Poliției Rutiere Timiș: „Ei discută paralel cu noi”

Vă reamintim că edilul Timișoarei a promis ca până la finalul mandatului său vor fi construite poduri peste Bega– la Jiul, Solventul, Behela şi fosta fabrică de textile ILSA.

Ultima modificare Marți, 18 Iulie 2017 13:56

Lasă un comentariu

Asigură-te că ai introdus toate informațiile necesare, indicate printr-un asterisk (*). Codul HTML nu este permis.

Cele mai noi articole

  • 1
  • 2
  • 3

Fii sursa noastră!

Ai filmat un eveniment care crezi c-ar putea deveni o știre? Ai imagini spectaculoase și vrei să le vadă o țară întreagă?

Trimite-le prin formularul de contact. Dacă e chiar tare, noi îl publicam. Iar dacă e foarte tare, îl și premiem. Cel mai bun articol va fi premiat în fiecare săptamana, iar câștigătorul va fi anunțat pe www.sursadevest.ro în fiecare zi de luni.

Login