Telefon: 0731 028 626

Contact: [email protected] | Publicitate: 0731 028 626

Bani aruncaţi pe fereastră! Consilierul local, Luminiţa Ţundrea, cere explicaţii pentru o staţie de taxi inutilă, amenajată de Primărie

Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

Printre lucrările de modernizare din zona centrală a Timişoarei se numără şi amenajarea a două staţii de taxi.

Una dintre ele este între magazinul Bega şi Hotelul Continental, pe sensul de mers spre Banca Naţională, iar cealaltă, vis-à-vis, în faţă la TAROM.

CITEŞTE ŞI: Antrenorul de genii, faţă în faţă cu copiii şi profesorii de la Montessori Haus Timişoara

Aceasta din urmă, desi a fost data în folosinţă în urmă cu două săptămâni, este tot timpul goală.

taxi

Motivul este cât se poate de simplu: maşinile nu pot merge înainte decât pentru a întoarce, cee ace înseamnă un ocol de câteva sute de metri şi, bineînţeles, bani în plus pe care trebuie să îi achite clienţii.

Aşa că preferă să ia un taxi de vis-à-vis, unde a fost amenajată cea de-a doua staţie din zonă.

Situaţia a fost remarcată şi de consilierul local PSD, Luminiţa Ţundrea, care le atrage atenţia celor din Primărie, că au făcut o investiţie inutilă.

Ţundrea este de părere că ar fi fost mult mai bine dacă acolo se amenajau câteva locuri de parcare, dat fiind că aceasta este una dintre marile probleme ale şoferilor.

CITEŞTE ŞI: Bătrânel atacat, în zona gării! Agresorul i-a smuls portofelul cu banii din pensie

“Mă lămureşte cineva şi pe mine? Care este rolul acestei staţii de taxi, amenajate vis-a-vis de Hotel Continental, dat fiind faptul că mai există una, pe cealaltă parte a străzii? De regulă, sunt astfel de staţii pe ambele părţi ale unei străzi, câte una pentru fiecare sens de mers. Însă, taxiurile de aici nu pot merge în faţă, decât pentru a întoarce. Aşadar, de ce ar plăti un client, bani în plus, când poate să ia taxiul de peste drum? Un alt lucru pe care nu îl înţeleg este: aceste taxiuri nu încurcă circulaţia? Pentru că în lipsa locuri de parcare, dacă un şofer îşi lăsa maşina aici, era imediat amendat, pe motiv că încurcă traficul rutier. Taxiurile nu sunt tot maşini?!? Nu am nimic cu taximetriştii, din contră, le respect munca. Însă, nu înţeleg aceste decizii contradictorii ale minţilor luminate din Primăria Timişoara”, a scris Luminiţa Ţundrea, pe pagina ei de facebook.

 

 

 

 

Lasă un comentariu

Asigură-te că ai introdus toate informațiile necesare, indicate printr-un asterisk (*). Codul HTML nu este permis.

Cele mai noi articole

  • 1
  • 2
  • 3

Fii sursa noastră!

Ai filmat un eveniment care crezi c-ar putea deveni o știre? Ai imagini spectaculoase și vrei să le vadă o țară întreagă?

Trimite-le prin formularul de contact. Dacă e chiar tare, noi îl publicam. Iar dacă e foarte tare, îl și premiem. Cel mai bun articol va fi premiat în fiecare săptamana, iar câștigătorul va fi anunțat pe www.sursadevest.ro în fiecare zi de luni.

Login