Telefon: 0731 028 626

Contact: [email protected] | Publicitate: 0731 028 626

Atenţie şoferi! Se închide un drum important din vestul ţării!

Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

Veşti proaste pentru şoferii care tranzitează judeţele din vestul ţării! Un drum extrem de circulat se închide, pe perioada unei săptămâni.

Este vorba despre DN 76 Oradea-Deva, unde traficul rutier va fi închis în zona Podului Şoimuş, pentru efectuarea unor lucrări de reabilitare.

CITEŞTE ŞI: Vrei să devii arhivist acreditat? CCIAT îţi vine în ajutor

“Lucrările de reabilitare a Podului Șoimuș, DN76, km 0+000 – km 0+600, constau în refacerea căii rutiere, înlocuire rosturi (unde este cazul), verificări la parapetul pietonal, la aparatele de reazem, la culee și reparații la pilele podului”, transmit reprezentanţii DRDP Timişoara.

Execuția acestor lucrări presupune închiderea traficului rutier pentru toate categoriile de autovehicule în perioada 13 - 20.11.2017.

CITEŞTE ŞI: A fost indentificat bărbatul ucis în Oradea! Criminalul este căutat în continuare

În această perioadă şoferii au la dispoziţie următorele rute alternative:

- Pentru sensul de deplasare Arad – București și retur – circulația se va desfășura pe DN 7, până la km 377+520, la nodul rutier Simeria cu acces la A1, km 353+666;

- Pentru sensul de deplasare Brad – Deva și retur – circulația se va desfășura pe DN 76 până la nodul rutier Șoimuș, intrare A1 km 369+610, până la nodul rutier Simeria, km 353+666, cu ieșire pe DN7, la km 377+520 – DN 7 Deva.

Sectorul închis va fi marcat cu panouri de presemnalizare care vor indica variantele de ocolire în funcție de destinațiile participanților la trafic.

 

 

Lasă un comentariu

Asigură-te că ai introdus toate informațiile necesare, indicate printr-un asterisk (*). Codul HTML nu este permis.

Cele mai noi articole

  • 1
  • 2
  • 3

Fii sursa noastră!

Ai filmat un eveniment care crezi c-ar putea deveni o știre? Ai imagini spectaculoase și vrei să le vadă o țară întreagă?

Trimite-le prin formularul de contact. Dacă e chiar tare, noi îl publicam. Iar dacă e foarte tare, îl și premiem. Cel mai bun articol va fi premiat în fiecare săptamana, iar câștigătorul va fi anunțat pe www.sursadevest.ro în fiecare zi de luni.

Login