Telefon: 0731 028 626

Contact: [email protected] | Publicitate: 0731 028 626

Apel către toţi elevii care învaţă în Timişoara! Ce le solicită cei de la STPT?

Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

Şcoala a început de o lună, însă nu toţi elevii din Timişoara au mers la ghişeele STPT pentru a-şi reîncărca abonamenele.

Asta în contextul în care, tinerii nu trebuie să plătească niciun leu, transportul public fiind asigurat de la bugetul local.

CITEŞTE ŞI: Peste 500 de șoferi, arși la buzunare de polițiști, în weekend, pe șoselele din Timiș!

“Primăria Municipiului Timişoara acordă gratuitate pe mijloacele de transport în comun ale Societăţii de Transport Public Timişoara, prin protocolul de acordare a facilităţilor la transportul în comun, unor categorii de cetăţeni ai Municipiului Timişoara şi operatorului de transport. Una dintre categorii este cea a elevilor care învaţă pe teritoriul Timişoarei. Gratuitatea se acordă tuturor elevilor care frecventează instituţiile de învăţământ din Municipiul Timişoara, pe baza cardului emis de S.T.P.T., în baza BI/CI şi carnetului de elev vizat la zi”, transmit reprezentanţii STPT.

Această facilitatea se acordă elevilor până la 19 ani, indiferent de forma de şcolarizare, inclusiv în vacanţe.

Însă, anual, abonamentele elevilor trebuie reîncărcate cu titlul valabil pe anul în curs, la oricare dintre cele 18 puncte de vânzare ale noastre, răspândite de tot teritoriul Timişoarei.

CITEŞTE ŞI: Tânăr fără permis, prins de trei ori într-o noapte de polițiști, în timp ce gonea nebunește! Ultima dată a fost urmărit aproximativ 50 de kilometri

“Facem un apel pe această cale către toţi elevii care folosesc mijloacele de transport în comun să se prezinte la oricare dintre cele 18 puncte de vânzare pentru reîncărcarea abonamentului cu titlul valabil pentru anul 2020. Menţionăm că toţi elevii care beneficiază de această gratuitate pot circula pe mijloacele de transport în comun doar pe baza cardului”, mai spun cei de la STPT.

Programul celor 18 puncte de vânzare este în intervalul orar 06:00 – 21:00, în fiecare zi, de luni până sâmbătă, iar duminica acestea au programul de la ora 08:00 până la ora 16:00.

 

 

Ultima modificare Luni, 10 Februarie 2020 13:42

Lasă un comentariu

Asigură-te că ai introdus toate informațiile necesare, indicate printr-un asterisk (*). Codul HTML nu este permis.

Cele mai noi articole

  • 1
  • 2
  • 3

Fii sursa noastră!

Ai filmat un eveniment care crezi c-ar putea deveni o știre? Ai imagini spectaculoase și vrei să le vadă o țară întreagă?

Trimite-le prin formularul de contact. Dacă e chiar tare, noi îl publicam. Iar dacă e foarte tare, îl și premiem. Cel mai bun articol va fi premiat în fiecare săptamana, iar câștigătorul va fi anunțat pe www.sursadevest.ro în fiecare zi de luni.

Login