Telefon: 0731 028 626

Contact: [email protected] | Publicitate: 0731 028 626

Ambasadorul Austriei la București, în vizită la Timișoara! Firmele austriece, interesate să investească aici

Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

Președintele Consiliului Județean Timiș, Călin Dobra, și subprefectul Daniel Cristian Franțescu s-au întâlnit astăzi cu Ambasadorului Austriei la București.

Excelența Sa, Isabel Rauscher a venit la întâlnire însoțită de consulul Austriei la Timișoara, Vasile Onofrei. În cadrul întrevederii, oaspeților le-au fost oferite informații privind județul Timiș și potențialul de dezvoltare, dar și privind colaborarea bilaterală.

CITEȘTE ȘI: Starea femeii cu arsuri pe 25% din suprafața corpului, adusă la Timișoara, este în continuare gravă! A suferit mai multe intervenții

Președintele Consiliului Județean Timiș, Călin Dobra, a prezentat și principalele proiecte de investiții din această zonă a țării, precum: dezvoltarea infrastructurii de transport rutier, reabilitarea și revitalizarea Canalului Bega, atragerea de fonduri europene pentru proiecte în domeniul sănătății și al învățământului special. 

Vă aflați într-una din zonele preferate de investitori, deoarece aici potențialii investitori găsesc un mediu propice pentru dezvoltarea unor afaceri profitabile. În acest sens, aș dori să menționez faptul că firmele cu capital austriac ocupă locul 3 ca număr de companii străine în județul nostru și locul 6 după valoarea capitalului social subscris. Trebuie să amintim aici rolul și activitatea de peste 10 ani a Eco Plus International, care oferă consultanță de succes în afaceri româno-austriece. De asemenea, prezența investitorilor străini se datorează și faptului că, de-a lungul anilor, Timișul a dezvoltat și relații de colaborare cu numeroase regiuni străine, care au impulsionat crearea altor legături în arii diverse: business, cultură, schimburi bilaterale”, a spus președintele Consiliului Județean Timiș, Călin Dobra.

De altfel, în cadrul întâlnirii s-a discutat și despre semnarea unui acord de parteneriat între Timiș și regiunea Austria Inferioară, între care în prezent există o declarație de intenție privind cooperarea bilaterală. 

CITEȘTE ȘI: Polițiștii timișeni, în acțiune! Sute de șoferi, arși la buzunare!

Aflată într-o primă vizită în județul Timiș, Excelența Sa, Isabel Rauscher a menționat dorința Ambasadei de a sprijini dezvoltarea de investiții, dar și de cooperări în alte domenii.

Ultima modificare Vineri, 23 Noiembrie 2018 14:43

Lasă un comentariu

Asigură-te că ai introdus toate informațiile necesare, indicate printr-un asterisk (*). Codul HTML nu este permis.

Administrație

Vom merge pe patru benzi până la Sînandrei! Proiectul de lărgire a drumului prevede şi amenajarea unei piste pentru biciclişti

Vom merge pe patru benzi până la Sînandrei! Proiectul de lărgire a drumului prevede şi amenajarea unei piste pentru biciclişti

Dezvoltarea economică a zonei din jurul Timişoarei necesită şi ample investiţii în infrastructură, motiv pentru care CJT a demarat proiecte în acest sens.

Detalii

Veste mult așteptată de timișorenii din zona Blașcovici! Va fi construită o nouă creșă pe Calea Bogdăneștilor

Veste mult așteptată de timișorenii din zona Blașcovici! Va fi construită o nouă creșă pe Calea Bogdăneștilor

Vești bune pentru timișorenii din zona Blașcovici. O nouă creșă va fi construită pe Calea Bogdăneștilor.

Detalii

A fost semnat contractul de finanțare pentru primele șapte tramvaie noi! Când vor ajunge noile garnituri la Timișoara?

A fost semnat contractul de finanțare pentru primele șapte tramvaie noi! Când vor ajunge noile garnituri la Timișoara?

A fost semnat contractul pentru primele șapte tramvaie noi! 

Detalii

Politică

Cele mai noi articole

  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6

Fii sursa noastră!

Ai filmat un eveniment care crezi c-ar putea deveni o știre? Ai imagini spectaculoase și vrei să le vadă o țară întreagă?

Trimite-le prin formularul de contact. Dacă e chiar tare, noi îl publicam. Iar dacă e foarte tare, îl și premiem. Cel mai bun articol va fi premiat în fiecare săptamana, iar câștigătorul va fi anunțat pe www.sursadevest.ro în fiecare zi de luni.

Login