Telefon: 0731 028 626

Contact: [email protected] | Publicitate: 0731 028 626

Ambasadorul Austriei la București, în vizită la Timișoara! Firmele austriece, interesate să investească aici

Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

Președintele Consiliului Județean Timiș, Călin Dobra, și subprefectul Daniel Cristian Franțescu s-au întâlnit astăzi cu Ambasadorului Austriei la București.

Excelența Sa, Isabel Rauscher a venit la întâlnire însoțită de consulul Austriei la Timișoara, Vasile Onofrei. În cadrul întrevederii, oaspeților le-au fost oferite informații privind județul Timiș și potențialul de dezvoltare, dar și privind colaborarea bilaterală.

CITEȘTE ȘI: Starea femeii cu arsuri pe 25% din suprafața corpului, adusă la Timișoara, este în continuare gravă! A suferit mai multe intervenții

Președintele Consiliului Județean Timiș, Călin Dobra, a prezentat și principalele proiecte de investiții din această zonă a țării, precum: dezvoltarea infrastructurii de transport rutier, reabilitarea și revitalizarea Canalului Bega, atragerea de fonduri europene pentru proiecte în domeniul sănătății și al învățământului special. 

Vă aflați într-una din zonele preferate de investitori, deoarece aici potențialii investitori găsesc un mediu propice pentru dezvoltarea unor afaceri profitabile. În acest sens, aș dori să menționez faptul că firmele cu capital austriac ocupă locul 3 ca număr de companii străine în județul nostru și locul 6 după valoarea capitalului social subscris. Trebuie să amintim aici rolul și activitatea de peste 10 ani a Eco Plus International, care oferă consultanță de succes în afaceri româno-austriece. De asemenea, prezența investitorilor străini se datorează și faptului că, de-a lungul anilor, Timișul a dezvoltat și relații de colaborare cu numeroase regiuni străine, care au impulsionat crearea altor legături în arii diverse: business, cultură, schimburi bilaterale”, a spus președintele Consiliului Județean Timiș, Călin Dobra.

De altfel, în cadrul întâlnirii s-a discutat și despre semnarea unui acord de parteneriat între Timiș și regiunea Austria Inferioară, între care în prezent există o declarație de intenție privind cooperarea bilaterală. 

CITEȘTE ȘI: Polițiștii timișeni, în acțiune! Sute de șoferi, arși la buzunare!

Aflată într-o primă vizită în județul Timiș, Excelența Sa, Isabel Rauscher a menționat dorința Ambasadei de a sprijini dezvoltarea de investiții, dar și de cooperări în alte domenii.

Ultima modificare Vineri, 23 Noiembrie 2018 14:43

Lasă un comentariu

Asigură-te că ai introdus toate informațiile necesare, indicate printr-un asterisk (*). Codul HTML nu este permis.

Administrație

Dispar vaporaşele, bicicletele şi trotinetele din Timişoara! Circulaţia lor se suspendă până la primăvară

Dispar vaporaşele, bicicletele şi trotinetele din Timişoara! Circulaţia lor se suspendă până la primăvară

Sunt ultimele două zile în care timişorenii se pot bucura de transportul public cu vaporaşe, biciclete şi trotinete.

Detalii

Mesajul deputatului Matei Suciu, de Ziua Naţională a României!

Mesajul deputatului Matei Suciu, de Ziua Naţională a României!

Astăzi este zi de mare sărbătoare, pentru românii de pretutindeni, care celebrează Unirea Principatelor Româneşti.

Detalii

Valeriu Lupu, de numele căruia se leagă moartea a 48 de oameni, a ajuns secretar de stat în ministerul Transporturilor

Valeriu Lupu, de numele căruia se leagă moartea a 48 de oameni, a ajuns secretar de stat în ministerul Transporturilor

Aşa cum a anunţat sursadevest, în urmă cu trei zile, un PMP-ist din Timiş a fost numit deja, secretar de stat în ministerul Transporturilor.

Detalii

Politică

Cele mai noi articole

  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6

Fii sursa noastră!

Ai filmat un eveniment care crezi c-ar putea deveni o știre? Ai imagini spectaculoase și vrei să le vadă o țară întreagă?

Trimite-le prin formularul de contact. Dacă e chiar tare, noi îl publicam. Iar dacă e foarte tare, îl și premiem. Cel mai bun articol va fi premiat în fiecare săptamana, iar câștigătorul va fi anunțat pe www.sursadevest.ro în fiecare zi de luni.

Login