Telefon: 0731 028 626

Contact: [email protected] | Publicitate: 0731 028 626

Alfred Simonis: Am spus, am făcut! Aeroportul din Timişoara trece la autorităţile locale şi judeţene

Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

Senatorii au votat propunerea prin care acţiunile Aeroportului Internaţional Timişoara să fie transferate de la Ministerul Transporturilor la autorităţile locale şi judeţene.

Este vorba despre un proiect de lege iniţiat de deputatul PSD, Alfred Simonis, care vrea să se asigure că această instituţie importantă nu va fi comasată cu alte aerogări, care sunt în pragul falimentului.

CITEŞTE ŞI: Expozițiile Muzeului Național al Banatului pot fi vizitate gratuit, mâine, de Ziua Județului!

„Este un pas imens realizat pentru a salva această instituție de japca pusă la cale de PNL, care prin baronii de Arad și Caraș-Severin încearcă să o includă forțat într-o fuziune cu mari prejudicii pentru Timiș. Am sancționat în câteva rânduri derapajele liberalilor care au prins în corzi aeroportul. Am anunțat un plan concret în acest sens și mă bucur că deja se întâmplă.
Așa cum a punctat și presa, împreună cu colegii mei parlamentari PSD, am inițiat demersul pentru că nu puteam asista pasiv la un joc mârșav pe care l-au încercat liberalii, așa cum au făcut-o în urmă cu niște ani și portocaliii lui Băsescu. Avem o datorie morală să acționăm ferm pentru binele comunității noastre și trebuie să facem front comun împotriva celor care încercă să distrugă lucrurile bune doar pentru interesele de gască.

Aeroportul din Timișoara este un exemplu de succes ce trebuie pastrat așa. Nu putem accepta să fie gestionat de neprofesioniști, cu atât mai puțin dacă sunt în slujba unor PNL-iști care numesc oameni doar pe criteriul buletinului de domiciliu pe care trebuie să scrie CS sau AR. Aeroportul Timișoara trebuie să rămână al timișorenilor. Așa să fie!”, a scri deputatul Alfred Simonis, pe pagina lui de facebook.

Pentru a fi putea să se realizeze transferul Aeroportului către autorităţile locale şi judeţene este nevoie acum şi de votul deputaţilor.

Camera Deputaţilor este for decizional în acest caz şi va dezbate proiectul, la mijlocul lunii august.

CITEŞTE ŞI: Lista completă cu cele 44 de ţări cu risc de infectare cu COVID-19! Cei care se întorc din aceste state intră în carantină

 

 

 

Lasă un comentariu

Asigură-te că ai introdus toate informațiile necesare, indicate printr-un asterisk (*). Codul HTML nu este permis.

Cele mai noi articole

  • 1
  • 2
  • 3

Fii sursa noastră!

Ai filmat un eveniment care crezi c-ar putea deveni o știre? Ai imagini spectaculoase și vrei să le vadă o țară întreagă?

Trimite-le prin formularul de contact. Dacă e chiar tare, noi îl publicam. Iar dacă e foarte tare, îl și premiem. Cel mai bun articol va fi premiat în fiecare săptamana, iar câștigătorul va fi anunțat pe www.sursadevest.ro în fiecare zi de luni.

Login