Telefon: 0731 028 626

Contact: [email protected] | Publicitate: 0731 028 626

Acţiunea ghilotina continuă la Timişoara! Robu ameninţă că va tăia şi alte cabluri de pe stâlpi

Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

Primarul municipiului Timişoara nu mai are răbdare cu operatorii de internet, telefonie şi cablu TV, care refuză să mute păienjenişul de fire, în subteran.

Le dă un ultimatul celor din zona centrală, care trebuie să conformeze până pe data de 15 mai.

CITEŞTE ŞI: Detalii şocante în cazul criminalului care şi-a ucis fosta iubită! A violat o fetiţă dintr-un centru de plasament

Cei care nu şi le mute de bunăvoie vor avea de suferit, pentru că edilul va trimite din nou, în teren, echipele care vor tăia cablurile aeriene.

În paralel, abonaţii care vor rămâne fără serviciile de telefonie, televiziune sau internet sunt sfătuiţi să le ceară explicaţii furnizorilor.

“Îi rugăm pe cetăţenii, instituţiile publice şi societăţile comerciale din zona centrală, care au probleme cu transmisiile de voce/date, să se adreseze direct firmelor cu care au contracte în derulare, deoarece toţi operatorii au fost avertizaţi în mod repetat asupra obligativităţii trecerii cablurilor în subteran”, transmite Primăria Timişoara.

Zona vizată de municipalitate are o întindere mai amplă decât strict zona centrului istoric, respectiv de la bd. V. Pârvan până în zona Oituz.

CITEŞTE ŞI: Timişoara frumoasă! Concurs pentru cea mai reuşită fotografie şi cel mai bun film despre oraşul de pe Bega

În zona istorică Cetate, cablurile au fost trecute în subteran deja, canalizaţia fiind realizată în cadrul proiectului de reabilitare cu fonduri europene.

În această zonă mai sunt de preluat în subteran cabluri în Piaţa Ţarcului şi pe străzile Paul Chinezu, George Coşbuc şi Matei Corvin, unde se va acţiona în această perioadă. Vor urma străzile M. Eminescu, bd. CD Loga, străzi din zona Michelangelo-Pârvan.

După finalizarea trecerii în subteran în zona centrală, se va intra în cartiere.

Cei de la Primărie spun că există canalizaţii subterane disponibile şi că toate lucrările de investiţii la drumuri pe care le realizează municipalitatea cuprind şi realizarea canalizaţiei subterane pentru cabluri.

 

 

 

Ultima modificare Miercuri, 17 Aprilie 2019 15:19

Lasă un comentariu

Asigură-te că ai introdus toate informațiile necesare, indicate printr-un asterisk (*). Codul HTML nu este permis.

Cele mai noi articole

  • 1
  • 2
  • 3

Fii sursa noastră!

Ai filmat un eveniment care crezi c-ar putea deveni o știre? Ai imagini spectaculoase și vrei să le vadă o țară întreagă?

Trimite-le prin formularul de contact. Dacă e chiar tare, noi îl publicam. Iar dacă e foarte tare, îl și premiem. Cel mai bun articol va fi premiat în fiecare săptamana, iar câștigătorul va fi anunțat pe www.sursadevest.ro în fiecare zi de luni.

Login