Telefon: 0731 028 626

Contact: [email protected] | Publicitate: 0731 028 626

Acţiunea buldozerul, la Timişoara! Primarul a dat ordinul de demolare a unei clădiri ridicate ilegal

Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

Forfotă mare în această dimineaţă, pe bulevardul Dragalina nr. 24 din Timişoara, unde primarul a descins pentru a pune în aplicare o hotărăre judecătorească.

Problemele cu acest imobil au început în urmă cu 5 ani, când proprietarul a fost amendat pentru că a construit o clădire, fără a deţine autorizaţie.

CITEŞTE ŞI: Concursul "Colectăm selectiv în familie" a ajuns la final! Copiii au fost premiați cu biciclete, trotinete electrice și hooverboard-uri

Mai exact, sub pretextul unor renovări, Constantin Dobre şi-a ridicat o clădire în toată regula, în curtea interioară a Palatului cu Ancore.

După ce a fost sancţionat de primărie, omul a contestat în instanţă respectivul proces verbal şi a câştigat.

Însă municipalitatea a făcut recurs, iar lucrurile s-au schimbat: magistraţii au decis că imobilul trebuie demolat.

Cum proprietarul nu s-a conformat, primarul Timişoarei a cerut ajutorul executorilor judecătoreşti şi a dat ordinul de demolare.

demolare02

“Primăria a demarat demersurile în 2015, prin amendarea celui care a realizat construcţia care nu avea autorizaţie. Amenda a fost contestată în instanţă, iar municipalitatea a câştigat procesul, apoi a urmat o somaţie prin care se solicita demolarea de bună-voie, iar acum toate procedurile legale au ajuns la final şi, împreună cu executorii judecătoreşti, primăria a început dărâmarea construcţiei ilegale”, explică reprezentanţii Primăriei Timişoara.

CITEŞTE ŞI: VIDEO: Pericolul din staţiile GPL! Pompierii trag un semnal de alarmă!

De cealaltă parte, proprietarul clădirii demolate spune că totul e un abuz şi va merge până în pânzele albe pentru a-şi căuta dreptatea.

“Voi contesta și la CEDO, dacă nu se găseşte o rezolvare la Tribunalul din Timișoara. Având avizele toate, mi-a promis arhitectul, am avut mare încredere, că vine și îmi face și autorizația”, spune revoltat, Constantin Dobre, proprietarul clădirii.

 

 

 

 

Ultima modificare Joi, 13 Iunie 2019 16:58

Lasă un comentariu

Asigură-te că ai introdus toate informațiile necesare, indicate printr-un asterisk (*). Codul HTML nu este permis.

Cele mai noi articole

  • 1
  • 2
  • 3

Fii sursa noastră!

Ai filmat un eveniment care crezi c-ar putea deveni o știre? Ai imagini spectaculoase și vrei să le vadă o țară întreagă?

Trimite-le prin formularul de contact. Dacă e chiar tare, noi îl publicam. Iar dacă e foarte tare, îl și premiem. Cel mai bun articol va fi premiat în fiecare săptamana, iar câștigătorul va fi anunțat pe www.sursadevest.ro în fiecare zi de luni.

Login