Telefon: 0731 028 626

Contact: [email protected] | Publicitate: 0731 028 626

A fost semnat contractul de extindere la patru benzi a drumului spre Aeroport! Investiția se ridică la 13,4 milioane de lei

Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

Vești excelente pentru șoferi! Drumul care duce spre Aeroport va fi lărgit la patru benzi.

CITEȘTE ȘI: Carambol în intersecție! Trei mașini s-au ciocnit. Una a ricoșat într-un biciclist

A fost semnat contractul pentru execuția lucrării, iar în perioada următoare va fi emis ordinul de începere a lucrărilor. 

Drumul judetean DJ 609 D este situat pe teritoriul comunei Ghiroda și asigură legătura dintre Centura Timișoarei și Aeroportul Internațional “Traian Vuia” Timișoara.

Pe lângă extinderea la patru benzi, proiectul cuprinde și lucrări de iluminat public, și lucrări de asigurare a siguranței circulației, dar și piste de bicilete pe tronsonul drumului județean. Sunt lucrări ample în zonă, de relocare a rețelelor de comunicații, avem acolo rețea de canalizare subterană, sunt și rețele speciale ale MapN, Romata, dar și amenajarea a două intesecții, dar și bineînțeles amenajarea acceselor la toate societățile economice de pe tronsonul de drum județean”, spune președintele CJT, Călin Dobra.

CITEȘTE ȘI: Scene șocante în tramvai, la Timișoara! A intervenit de urgență Poliția! Ce s-a întâmplat?

Valoarea investiției este de 13,4 milioane de lei, iar termenul de execuție prevăzut în contract este de 8 luni.

Ultima modificare Luni, 17 Februarie 2020 16:02

Lasă un comentariu

Asigură-te că ai introdus toate informațiile necesare, indicate printr-un asterisk (*). Codul HTML nu este permis.

Cele mai noi articole

  • 1
  • 2
  • 3

Fii sursa noastră!

Ai filmat un eveniment care crezi c-ar putea deveni o știre? Ai imagini spectaculoase și vrei să le vadă o țară întreagă?

Trimite-le prin formularul de contact. Dacă e chiar tare, noi îl publicam. Iar dacă e foarte tare, îl și premiem. Cel mai bun articol va fi premiat în fiecare săptamana, iar câștigătorul va fi anunțat pe www.sursadevest.ro în fiecare zi de luni.

Login