Telefon: 0731 028 626

Contact: [email protected] | Publicitate: 0731 028 626

2021 fără supraimpozitare! Timișorenii scapă de taxa de paragină, momentan!

Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

Proprietarii clădirilor lăsate în paragină scapă de supraimpozitare, anul viitor.

CITEȘTE ȘI: CJ Timiș a aprobat componența celor șapte comisii de specialitate!

Primarul Dominic Fritz spune însă că nu renunță la idee, însă procedura este una viciată, iar Primăria a pierdut toate procesele cu proprietarii. El spune că trebuie pusă la punct această procedură, și abia apoi va fi pusă în practică.

În principiu, aceasta este o idee pe care o susțin, dar, din păcate, procedura prin care s-au făcut aceste supraimpozitări este una viciată, iar din această cauză primăria a fost dată în judecată de mai multe ori de către proprietarii care au avut de suferit in urma acestei decizii.  Anul acesta nu voi propune Consiliului Local să emită aceste decizii de supraimpozitare  pentru a putea pune la punct această procedură, dar și pentru a da timp proprietarilor să lucreze la aceste reabilitări.  În cel mai scurt timp vom reveni cu mai multe facilități, vom veni în sprijin cu noi soluții, deoarece nu vrem doar să-i pedepsim pe proprietari.  În concluzie, anul viitor nu vom avea o supraimpozitare până când nu vom avea o procedură legală bine pusă la punct”, a declarat Dominic Fritz.

CITEȘTE ȘI: Peste 13.000 de infectări cu COVID-19, în judeţul Timiş! Nu mai sunt locuri la terapie intensivă

Edilul mai spune că din punct de vedere juridic, cei care deja au plătit impozite mărite, vor putea să primească banii înapoi  doar dacă măsura a fost contestată în instanță și au o sentință favorabilă, deoarece fiecare decizie este de sine stătătoare și doar cele atacate în instanță produc un efect de anulare a acestei decizii.

Ultima modificare Marți, 10 Noiembrie 2020 15:44

Lasă un comentariu

Asigură-te că ai introdus toate informațiile necesare, indicate printr-un asterisk (*). Codul HTML nu este permis.

Cele mai noi articole

  • 1
  • 2
  • 3

Fii sursa noastră!

Ai filmat un eveniment care crezi c-ar putea deveni o știre? Ai imagini spectaculoase și vrei să le vadă o țară întreagă?

Trimite-le prin formularul de contact. Dacă e chiar tare, noi îl publicam. Iar dacă e foarte tare, îl și premiem. Cel mai bun articol va fi premiat în fiecare săptamana, iar câștigătorul va fi anunțat pe www.sursadevest.ro în fiecare zi de luni.

Login